ŠTA ZNAČI OVA PORUKA? Ivana Španović se razvela, pa pisala srpskom košarkašu (FOTO)

11:45 | 22-12-2023

Šoutajm 0

Danima je skakačica udalj u centru pažnje jer je prošle subote suptilno u jednom intervjuu rekla da se razvodi posle dve godine braka od farmaceutskog tehničara i fitnes trenera Marka Vulete.

Ivana Španović
EPA-EFE/Sascha Steinbach

 

Jedna od najboljih srpskih sportistkinja svih vremena Ivana Španović, do skoro Vuleta, iznenadila je sve komentarom na Instagramu.

Danima je skakačica udalj u centru pažnje jer je prošle subote suptilno u jednom intervjuu rekla da se razvodi posle dve godine braka od farmaceutskog tehničara i fitnes trenera Marka Vulete.

Vuleta se preselio u Dubai gde radi kao fitnes instruktor, dok se Ivana sprema za novu sezonu i sa Instagrama je obrisala njegovo prezime.

Upravo je na Instagramu iznenadila javnost jer je komentarisala sliku srpskom košarkašu Bogdanu Bogdanoviću.

Ivana Španović Printscreen/Instagram
 

Član Atlante objavo je na svom profilu sliku u opuštenom izdanju uoči meča sa Hjustonom. Jednostavne neupadljive boje, moderne naočare i skupocen sat privukle su pažnju svih, pa i Ivane Španović.

Ona je ostavila komentar "m hm" uz emodži sa naočarima, što može da se tumači na razne načine, a pretpostavlja se da je u pitanju nešto iz njihove privatne komunikacije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading