INFLUENSERKA SMRT ZA FUDBALERE Špankinja Andrea Sesma obara s nogu koga poželi

06:30 | 30-12-2023

Šoutajm 0

Dve zvezde španske fudbalske La lige našle su se u ljubavnom trouglu s influencerkom, koja očigledno ima poseban pik na fudbalere

Andrea Sesma
printscreen instagram

Andrea Sesma bila je u vezi s Ikerom Muniainom nekoliko godina i imaju dvoje dece. Venčali su se 2017. godine, ali nakon četiri godine braka razveli su se.

O njihovoj razdvojenosti i porodičnom životu od razvoda ne zna se mnogo. Ona se zabavljala sa glumcem Migelom Anhelom Silvestreom posle razvoda od Muniaina, ali sada je pronašla ljubav sa drugim fudbalerom.

MITROVIĆ DELUJE PREMOĆNO Srbin opet pogodio, ovog puta žrtva je Al Fahia (VIDEO)

 

 

Lepotica je na Instagramu otkrila da izlazi sa Luisom Miljom, igračem Hetafea. Andrea i novi partner trenutno uživaju u romantičnim božićnim praznicima u Engleskoj. Svoju vezu razotkrili su objavom na društvenim mrežama, zagrljeni ispred „Big Bena“ i „London Eyea“.U međuvremenu, Milja je objavio omiljene fotografije sa svojom devojkom uz poruku:

- Iz Londona s ljubavlju.

 

 

Tako je Muniain (31), koji je ostavio trag u Bilbauu (548 utakmica), zaboravljen. Dve godine mlađi Milja prošao je akademiju Atletiko Madrida, a još je igrao za Granadu i Tenerife.

Nema informacija o tome kako su se on i Andrea upoznali, ali sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, uživaju u danima kada se nestrpljivo čeka ulazak u 2024. godinu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading