MOŠA Mnogobrojni muškarci odlepili za vrhunskim modelom, izgleda kao da nije stvarna. I nije!

06:30 | 05-01-2024

Šoutajm 0

Devojka sjajnog izgleda opčinila tenisere, MMA zvezde, a jedan poznati fudbaler joj se nabacivao

Emili Pelegrini
Printscreen/Instagram

 

Emili Pelegrini je proglašena najzgodnijom cicom otkako se pojavila na Instagramu. Kao takva, zaludela je mnoge muškarce, bogataše, sportiste. Nude joj izlaske, putovanja, ljubav...

Emili Pelegrini Printscreen/Instagram
 

Prelepa influenserka savršenog izgleda je privukla pažnju tenisera, MMA zvezda, zatim fudbalera, od kojih se jedan slavni nemački čak i udvarao.

Emili Pelegrini Printscreen/Instagram
 

„Zar je moguće da tako lepa devojka nema dečka?“, napisao joj je na društvenoj mreži uporno tražeći broj telefona za nastavak razgovora u aplikaciji za razmenu poruka.

Emili mu je odgovorila (čitaj: njena kreatorka) da koristi samo Instagram i Fanvju (platforma slična Onlifansu, gde se objavljuju erotski sadržaji u zamenu za novac), ali ni to ga nije odvratilo od namere da smuva se*si cicu.

„Kako možemo da ostanemo u kontaktu da se upoznamo?“, pisao je dalje fudbaler čije ime nije objavljeno, sem da se radi o vrhunskom.

Izgled iz snova: Smeđa kosa, duge noge

Kreatorka vrhunskog modela je otkrila kako je došla do izgleda Emili Pelegrini.
- Pitala sam Čet GPT kako izgleda devojka iz snova prosečnog muškarca i dobila odgovor: „S dugom smeđom kosom i dugim nogama“. Rekla sam mu da stvori upravo takvu. Cilj je bio da bude lepa i privlačna. I što stvarnija - rekla je ona za „Dejli mejl“.

I ništa tu ne bi bilo čudno - ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je „popio pedalu“ - da ga nije odbio duh. Devojka koja ne postoji, odnosno stvorila ju je veštačka inteligencija! A koliko stvarno deluje na fotkama i video-snimcima, pokazuje i broj pratilaca na Instagramu koji raste iz dana u dan i trenutno ih je 150.000. Takođe, nekoliko prestižnih brendova je tražilo da im bude zaštitno lice.

Možda sad, kad je razotkrivena, Emili padne u bedak...

Komentari(0)

Loading