TATU ZVEZDA Nemca čeka saslušanje zbog nasilja, ali ipak slavio pred devojkom: Sofija vrelina Melburna

06:30 | 17-01-2024

Šoutajm 0

Glumica i voditeljka izazivala pažnju na tribinama skoro kao okršaj na terenu Margaret Kort arene

Sofija Tomala
Printscreen/Instagram

 

Zakazano saslušanje za nasilje, zbog optužbi da je prebio bivšu devojku Brendu s kojom ima (jedino) dete, nije omela Aleksandra Zvereva da pobedom startuje u Melburnu.

Aleksandar Zverev EPA/Joel Carrett
 

Samo dan, dakle, pošto je stigla vest o pozivu na sud 31. maja - uzgred rečeno, ne mora da se pojavi na početku procesa koji će biti otvoren za javnost - šesti reket sveta je započeo Australijan open, na kojem je najdalje dogurao do polufinala 2020.

Dobio je zemljaka Dominika Kepfera, mada je Saša Rus i po ocu i po majci, posle tri sata i 15 minuta igra - 4:6, 6:3, 7:6, 6:3. Reprezentativni kolega ga je mučio, ali je Zverev našao snage da odagna misli s problema u privatnom životu i osmi put uzastopno savlada početnu prepreku na prvom grend slemu sezone.

Sofija Tomala Profimedia
 

Trijumf nad 62. na ATP listi Zverev je proslavio visoko podignutim rukama, ujedno obradovao i devojku Sofiju Tomalu koja je, skoro kao i on, izazvala pažnju u „Margaret Kort areni“. Na tribinama, dabome, gde su i pripadnice nežnijeg pola prilazile da se fotkaju. Muškarci, valjda, nisu smeli...

Ljubila pevače i Diletinog Karijusa

Sofija je od 2011. do 2015. bila u vezi s Tilom Lindemanom, vokalom nemačkog benda „Ramštajn“. Marta naredne godine se udala za norveškog pevača Olea Andersa Olsena, poznatijeg kao Endi La Plegua, ali je njihov brak potrajao tek 14 meseci. I sledeći muškarac, bar da se zna, u zagrljaju zgodne Nemice bio je muzičar - Britanac Gevin Rosdejl. Potom je ljubila Lorisa Karijusa, aktuelnog partnera najpoznatije sportske novinarke Dilete Leote, zbog koga je svojevremeno živela u Istanbulu. Sa Zverevom se zabavlja od 2021. godine...

Sofija, 34-godišnja lepotica čije telo krase mnoge tetovaže, rođena je u nekadašnjem Istočnom Berlinu. U svojoj zemlji je poznata kao glumica i TV voditeljka, a šire i kao vrhunski model.

Svojevremeno se slikala za „Plejboj“, a 2010. je bila treća na listi najseksepilnijih žena u izboru magazina FHM.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading