SKRIVENI U ALPIMA Inter odbranio Superkup, sad se zna i zašto: Kapitena oporavljala vrela Argentinka

06:00 | 25-01-2024

Šoutajm 0

Boravak u švajcarskoj banji očigledno bio lekovit za fantastičnog napadača, jedinog strelca u finalu

Agustina Gandolfo
Printscreen/Instagram

 

Lautaro Martinez je golom u 91. minutu doneo Interu, zapravo sačuvao, pehar Superkupa Italije. Beše to treći uzastopni za nero-azure, osmi u klupskoj istoriji (rekorder Juventus ima devet).

Lautaro Martinez EPA
 

Slavlja Milaneza protiv Napolija na stadionu u Rijadu pred 24.900 gledalaca, međutim, ne bi bilo da se kapiten velikana s „Meace“ nije na vreme oporavio.

Lautaro Martinez Profimedia
 

Povreda mišića s kraja prošle godine je izbacila 26-godišnjeg „gaučosa“ iz stroja, pa je spas potražio, između ostalog, i u švajcarskoj banji. Jasno, uz pomoć supruge Agustine.

Njen zagrljaj u bazenu, a i štošta drugo što nije za široke narodne mase na društvenim mrežama, očigledno je lekovito delovao za najboljeg strelca Serije A (18 golova).

Lepa Argentina je manekenka, influenserka, fitnes trener, ali je ipak najpoznatija kao supruga sjajnog napadača s kojim Inter juriša da vrati „skudeto“ koji je lane završio pod Vezuvom.

Nina i Teo kruna ljubavi

Lautaro Martinez i Agustina Gandolfo su se upoznali 2016. na zabavi. Maja prošle godine su se venčali na glamuroznoj svečanosti na jezeru Komo. Imaju trogodišnju ćerku Ninu i šestomesečnog sina Tea.

Pored toga što, eto, inspiriše Mesijevog saigrača iz državnog tima, Agus, kako glasi nadimak 28-godišnjakinje iz Mendoze, na Instagramu prikazuje svoj način života, vežbe za sjajnu liniju, fotke s putovanja...

Sve što može, samo da bude primećena.

Komentari(0)

Loading