BOMBA u 52. GODINI Najzgodnija menadžerka ima novog dečka: Zgrabila deceniju i po mlađeg boksera!

06:30 | 28-01-2024

Šoutajm 0

Posle manje od mesec dana zabavljanja, poznati par odlučio da živi u rodnoj Rumuniji

Anamarija Prodan
Printscreen/Instagram

 

Za Anamariju Prodan 2024. teče, zasad, kao da je iz snova. Ljubi novog dečka, za svoje godine „mlado meso“, uskoro će i film...

Najzgodnija fudbalska menadžerka na svetu - u decembru napunila 51 - uoči prelaza iz stare u novu godinu je započela vezu s zemljakom Ronaldom Gavrilom, 37-godišnjim bokserom koji je slavu stekao u Americi.

Nedavno su kumovali bliskim prijateljima na venčanju u Las Vegasu, pa se može reći da je lepa Rumunka ubola džekpot u Gradu greha. I sama je to potvrdila...

„Jedan jedini“, napisala je Anamarija u objavi na Instagramu uz fotke s Gavrilom, koji u profesionalnoj karijeri ima 23 pobede (18 nokautom) i tri poraza u supersrednjoj kategoriji.

Zavera dadilje u bioskopima

Anamarija je radila kao TV voditeljka, imala je i svoj rijaliti, a sad čeka debi na filmskom platnu. Početkom februara u rumunskim bioskopima se očekuje komedija „Zavera dadilje“ u kojoj je glavna uloga poverena ženi koja je, eto, krenula iz rodnog Snagova (oko 7.000 žitelja) i dogurala do slave, bogatstva...

Da im je lepo u vezi, dokazuje i odluka da započnu zajednički život. Posle manje od mesec dana zabavljanja...

- Konačno je našla mir posle razvoda s Regekampfom i kratke veze s Nedelom. Veoma je srećna. Ronald je pažljiv prema njoj i umiljat. Uskoro će se vratiti u Rumuniju i ostaće s Anom - rekao je izvor blizak fudbalskoj menadžerki.

Rekordan transfer 10 miliona evra

Prodanova je u svet fudbala ušla kao predsednica nižerazrednog kluba Buftea. Zatim je radila u Snagovu, Gloriji i Klužu, da bi prešla u menadžerske vode. Zastupala je brojne zvezde, a transfer „njenog“ igrača Nikulaea Stačijua iz Steaue u Anderleht od 10 miliona evra je drugi najveći u istoriji Rumunije.
Anamarija je bila menadžerka i svom bivšem suprugu treneru Laurenciju Regekampfu, od koga se razvela 2021. godine.

Prodanova je nedavno objavila nekoliko vrelih fotografija, što je i ranije često radila dok nije bila u vezi. Njenom dečku, očigledno, ne smetaju. Sigurno se diči partnerkom koja u 52. izgleda fantastično.

Za Anamarijom su, tek da se zna, dva braka i troje dece. Ćerke Rebeku (24) i Saru (23) dobila je s košarkašem Tiberijuom Dumitreskuom, a sina Laurencija juniora (15) ima s fudbalskim trenerom Laurencijem Regekampfom.

Komentari(0)

Loading