LUD ZA NARODNJACIMA Spektakl na festivalu kancone: Ibra i Brena za 10 miliona Italijana!

06:30 | 08-02-2024

Šoutajm 0

Slavni Šveđanin uz muziku naše zvezde izašao na scenu Sanrema, gledala i vrela Sicilijanka

Lepa Brena
Alo!/Nenad Vujanović

 

Nije „Lepa Brena za četiri osobe“, kao u vanvremenskom spektaklu „Tesna koža“ koji je u SFR Jugoslaviji bio najgledaniji bioskopski film, ali jeste Brena za - 10 miliona Italijana!

Zlatan Ibrahimović EPA/ETTORE FERRARI
 

Toliko, naime, ljubitelja kancone na Apeninima svake godine isprati Sanremo, pa ako po tome može da se zaključi, taktove „Jutro je“ čula je skoro petina Čizme. Zahvaljujući Zlatanu Ibrahimoviću.

Slavni Šveđanin je preksinoć obeležio početak 74. izdanja čuvenog festivala. Samo pojavljivanje 42-godišnjeg fudbalskog penzionera na sceni je izazvalo veliku pažnju auditorijuma u dvorani i onog mnogobrojnijeg ispred TV ekrana, a sva ta publika je mogla u pozadini da čuje muziku iz pesme naše velike zvezde Lepe Brene, „Luda za tobom“. Oduševljen je, naravno, bio i Balkan...

Lepa Brena Alo!/Nenad Vujanović
 

- Šta ja radim ovde? Pitam se šta ti radiš? Kad smo zajedno vodili šou, festival je prošao veoma dobro, uprkos vašim neredima. Sad ću da sednem, ali ako te vidim umornog, tražiću zamenu - rekao je Zlatan voditelju i dobio salve aplauza.

Zlatan Ibrahimović EPA/ETTORE FERRARI
 

Ibra je bio gost na Sanremu i pre tri godine - sećamo se zajedničkog nastupa s pokojnim Sinišom Mihajlovićem - kad se na bini pojavio uz taktove pesme „Jutro je“ Nade Topčagić.

Šljašteća Dileta

Jedna od gošći festivala je Dileta Leota, napoznatija sportska TV voditeljka na Apeninima (i šire). Lepa Sicilijanka se pohvalila šljaštećom haljinom koju je obukla na večeri dobrodošlice, a koja je pratila liniju tela i istakla njene obline.
Verenica nemačkog golmana Lorisa Karijusa na nogama je imale „Casadei“ sandale od 775 evra.

„Ibrahimović prvo Nadu Topčagić promovisao, ovaj put Lepu Brenu. Svaka čast“, napisala je Zorica Marković na društvenim mrežama.

Voli čovek naše narodnjake...

Komentari(0)

Loading