BEKER IDE IZ AFERE U AFERU Krio pare od supruge dok su bili u braku, ona angažovala detektiva

06:00 | 16-02-2024

Šoutajm 0

Nema mira za slavnog nemačkog tenisera

Beker
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Bivša supruga čuvenog tenisera Borisa Bekera, Lili Kerzenberg, angažovala je privatnog detektiva kako bi utvrdila da li je Beker krio novac od nje dok su bili u braku, piše britanski "Dejli mejl".

Nema mira za Borisa Bekera i kada je u pitanju njegov privatni život, pošto je nedavno raskinuo trenersku saradnju sa Holgerom Runeom, sedmim teniserom sveta.

Nemac je pretprošle godine odležao zatvorsku kaznu zbog raznih finansijskih malverzacija, a sada bi isto moglo da se desi i njegovoj bivšoj supruzi.

- Gospođu Lili čeka suđenje, a tužilac je njen bivši ljubavnik Pjer Ibelhak, koji tvrdi da mu duguje oko 190 hiljada funti. Deo tog novca je potrošila na privatnog detektiva koga je unajmila da utvrdi da li je Beker sakrio novac od nje - piše britanski list.

Proces je već počeo u Minhenu, a Ibelhak je podneo dve tužbe protiv Lili, a druga se odnosi na još veću sumu novca, 265 hiljada funti koje joj je dao u Londonu.

Osim para koji je potrošila na potragu za Borisovim novcem, čak 77 hiljada funti je potrošeno na njeno učešće u TV šouu „Hajde da plešemo“ u 2014, dok je 2.100 funti potrošila u rođendan svoje bake.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading