BESNA LEPOTICA Melisa grmi: Nisam pohotnica

06:00 | 01-03-2024

Šoutajm 0

Doskorašnja Beretinijeva cica najavila tužbu protiv medija

Melisa Sata i Mateo Beretini
EPA/Sebastien Nogier

Melisa Sata je odlučila da stane na put etiketiranju sebe kao pohotnice u svetskim medijima, a kap koja je prelila čašu su bile reakcije posle nedavnog raskida sa zemljakom Mateom Beretinijem.

Italijanska lepotica rođena u SAD, koja se diči i izvajanim telom u 39. godini, najavila je tužbu protiv svih koji su, kako smatra, pisali laži o njoj. Mediji su, naime, posle rastanka s 11 godina mlađim teniserom aktuelizovali njene nekadašnje izjave o čestim intimnim odnosima, što je razbesnelo manekenku, TV voditeljku, glumicu i zvezdu šou-biznisa. Govorila je da s fudbalerom Kevinom Prinsom Boatengom, tadašnjim mužem s kojim ima jedino dete (sin), vodi seks i do 10 puta nedeljno...

 

 

Đavo u telu žene

Sata je bila partnerka poznatih sportista. S Vijerijem se zabavljala pet godina, s takođe fudbalerom Boatengom je bila u braku, optuživali su je da je imala aferu s Kobijem Brajantom zbog koje je supruga košarkaškog asa Vanesa tražila razvod... Poslednji je bio teniser Beretini, koji se prošle godine nije sastavio na Turu.

„Ona je kriva što mu ne ide. To je đavo u telu žene, iscrpljuje ga seksom“, glasio je jedan od komentara posle poraza Beretinija od Alkaraza na Vimbldonu.

- Primorana sam da preuzmem samoodbranu pred sudom medijske inkvizicije, a da nisam počinila nikakav zločin niti sam imala ponašanje koje karakteriše moralna prekora. Ništa! Štampa u vezi s mojim razmatranim ’raskidom’ ne propušta da me definiše kao zavisnika od seksa - poručila je Melisa putem Instagrama, i dodala: 

 

 

- Primorana sam da se branim u perverznom sistemu u kojem nema pretpostavke nevinosti, već krivice za koju ću, na osnovu ovog tereta dokazivanja - ako ne budem u stanju da dokažem činjenice u svoju odbranu - biti proglašena krivom. Nije prvi put da sam primorana da se branim od nekog pisca koji, da bi podstakao maštu čitalaca, ne propušta da izmišlja pikantne priče o meni, ne mareći za patnju koja mi je pričinjena kao majci, potom i ženi.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading