"NEĆU JOJ DATI DRUGU ŠANSU" Zlatan Ibrahimović iznenadio javnost izjavom o partnerki Heleni, evo šta se desilo

16:45 | 10-03-2024

Šoutajm 0

Zlatan i Helene nisu u braku.

"NEĆU JOJ DATI DRUGU ŠANSU" Zlatan Ibrahimović iznenadio javnost izjavom o partnerki Heleni, evo šta se desilo
EPA

 

 

 

 

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović otkrio je Pirsu Morganu u velikoj životnoj ispovesti kako je izgledao njegov prvi susret sa partnerkom Helenom Seger sa kojom je već 20 godina zajedno.

- Nisam odustajao, jer sam video plavušu. Bio sam u svom Ferariju, hteo sam da se ponašam 'kul', a i ona je imala dobar auto. Parkirao sam se i rekao sebi 'Pokušavaj da budeš kul'. Potpuno me je ignorisala i rekao sam joj 'Taj odgovor nisam hteo da dobijem'. Kad sam bio mlad, bio sam stidljiv. Nisam tip koji sam danas. Kada sam prvi put došao u grad imao sam 18 godina i nisam znao za te plavuše. Tamo odakle sam ja imamo drugačije poreklo, drugačiji smo tipovi ljudi, drugačije su devojke. U gradu sam video plavuše, drugačije pokrete, nisam bio pre toga u gradu, već uvek u svom kraju. A kad sam video Helenu, rekao sam 'Je*ote, kako lepa devojka' i ignorisala me je. Pomislio sam da to nije OK. Znao sam prijatelja koji je nju poznavao, slao sam joj poruke i ignorisala me je, ali nisam odustao. Na kraju se stvorila šansa...

Usledila je poruka uz zanimljiv potpis...

Zlatan Ibrahimović EPA/MATTEO BAZZI
 

- Zanimljivo je da sam prvu poruku, u kojoj sam joj napisao jednu priču, završio sa 'Crveni'. Da ne bi znala ko je to. Jer je moj Ferari bio crveni. Odgovorila mi je i završila sa 'Crni', jer je njen sportski automobil bio crni. Pomislio sam tada 'OK'. Počeli smo da pričamo, ali bila je 11 godina starija od mene, bio sam nezreo, a ona elegantna, znala je šta radi, šta hoće... I dve godine smo se zabavljali. Posle toga sam se (2004) preselio u Italiju i rekao joj da je vreme da dođe i da pokušamo, inače nećemo znati šta bi bilo i kako bi ispalo. I moram da kažem, da nije bila 11 godina starija, ne bi izdržala. Bio sam divalj, imao sam drugačiji način da pokažem ljubav, imao sam drugačiji temperament, ali imala je mnogo strpljenja. Zbog svojih godina je i dalje tu. Bila je zrelija, strpljiva. Ili je videla investiciju u meni. Videla je budućnost - nasmejao se Ibrahimović.

Mnogi ne znaju da Ibra i Helena nisu u braku, a Zlatan je objasnio i zašto je to tako, odnosno da ga je ona već jednom odbila kada je hteo da je zaprosi.

  • Zašto je nikad niste pitali da se venčate? Da li ste to uradili?, pitao ga je Morgan.
  • "Jesam", rekao je Zlatan uz osmeh koji je pokazao da nije siguran da li bi trebalo da priča.
  • I šta se dogodilo?
  • Rekla je 'Ne'
  • Zaista?
  • "Da, ona je jaka. Bilo je to pre nekoliko godina. Rekao sam joj 'Posle 20 godina, zaslužuješ da budeš udata za mene. Rekla je 'Nemam potrebu da budem udata za tebe da bih bila sa tobom'. Ona je jaka. Ona je veoma jaka", objasnio je Ibra.
  • Kako si se osetio kad si bio odbijen?
  • Mislim da je to kul, jer ako uradiš to, onda stekneš više poštovanja od mene. Ne moram da pobeđujem sve vreme.
  • Da li ćeš opet pokušavati?
  • Ne, imala je jednu šansu, neće dobiti drugu. Ali ima dva momka, to je veća stvar nego da je udata za mene

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading