CEO SVET U ŠOKU Deca evropske zvezde fudbala ŽIVE U MRAKU, oglasila se bivša supruga: Ne dolaziš uopšte da ih vidiš (FOTO)

12:45 | 16-03-2024

Šoutajm 0

Šokantne optužbe.

amelia
Printscreen/Instagram/amelialorente

Iako Lukas Ernandez zarađuje milione igrajući fudbal za Pari Sen Žermen, pojavila se jeziva optužba da je dopustio da njegova deca i bivša supruga žive u mraku, bez struje!

POD TUŠEM NAJBOLJE Nejmarova bivša otkrila razlog blistavog izgleda

Naime, Amelija Lorente je na svom Instagram profilu objavile fotografije iz njenog doma i optužila je francuskog igrača da je zanemario svoju decu i da ih uopšte više ne viđa:

- Lukas, hvala ti što si vratio račune za struju za kuću svoje dece. Već smo imali večeru sa svećama. Možeš prestati da igraš na dve strane, Lukase. Kristina Bućino, poklanjam ti ga. Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoje dece koju uopšte ne dolaziš da vidiš - napisala je na društvenim mrežama i javno osramotila svog bivšeg partnera. 

Veza Lukasa Ernandeza i Amelije Lorente je bila više nego turbulentna. Naime, ona je svog bivšeg muža optužila da ju je pretukao, pa je sve opovrgla na sudu i pomirila se sa njime. Onda je otkrila da je mesecima vara, iako sa njime ima dvoje dece.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading