POD TUŠEM NAJBOLJE Nejmarova bivša otkrila razlog blistavog izgleda

06:30 | 16-03-2024

Šoutajm 0

Manekenka koja tvrdi da je spavala s brazilskim asom kaže da nikad ne koristi stvar bez koje običan svet ne može

Fernanda Kampos
Printscreen/Instagram

 

Nejmar da Silva Santos Žunior, jednostavnije i uobičajeno Nejmar, trenutno nije u emotivnoj vezi - bar da znaju svetski mediji - ali jedna njegova bivša danima zaokupira pažnju.

Bruna Bjankardi i Nejmar Profimedia
 

Fernanda Kampos, brazilska manekenka i zvezda sajta za odrasle „Onlifans“, koja tvrdi da je Nejmar baš s njom prevario tadašnju devojku Brunu Bjankardi (rodila mu ćerkicu Mavi), sad je otkrila kako njena zadnjica izgleda tako zavodljivo.

Lepotica iz Rio Klara naglašava da ne koristi stvar bez koje običan svet ne može da živi.

- Imam stvarno kul i jednostavan savet - ne koristim toalet papir. Dakle, zamenite ga vlažnom maramicom ili tušem. Toalet papir uzrokuje trenje i potamni kožu - poručila je 26-godišnja influenserka, koja na Instagramu ima 812.000 pratilaca.

Njena je najlepša

Fernanda je nedavno uzdrmala javnost, ne samo brazilsku, vešću da je pobedila u izboru za najlepšu vaginu! U organizaciji agencije „Fama Pop“ dobila je 65.000 glasova, a presudilo je, kako se navodilo, mišljenje influensera i fotografa.
- Sad razumete šta je dečak Nej(mar) video. Oduvek sam bila vrlo zahtevna prema svom telu i bila inspirirana domaćim receptima poznatih osoba. Mnogo koristim hidratantno ulje, dlake uklanjam laserski, bez brijača i vrućeg voska, a imam i malu tajnu - kupam se u ledenoj vodi - rekla je posle pobede.

Fernanda je, podsećamo, isticala da joj je Nejmar slao poruke tokom Svetskog prvenstva u Kataru 2022, zbog čega je veza zvezde „karioka“ s devojkom Brunom, takođe lepoticom iz Brazila, prolazila kroz krizu. Posle toga Kamposova je, tvrdi, imala aferu sa slavnim fudbalerom, juna prošle godine u njegovom stanu u Sao Paolu.

Bruna Bjankardi je kasnije zatrudnela s Nejmarom i rodila ćerkicu Mavi, ali ga je ostavila samo mesec dana posle porođaja. Kao razlog je navela da je privatna stvar, mada se spekulisalo - i dalje je tako - da ga je šutnula zbog neverstva.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading