HTELI DA UNIŠTE NOVAKA Naša manekenka otkrila detalje: Nudili joj ogroman novac da odvuče Đokoviću u krevet i rasturi mu brak

10:35 | 22-03-2024

Šoutajm 0

Manekenka Natalija Šćekić otkrila je sramnu ponudu koju je dobila, u celoj priči je i Novak Đoković

Natalija Šćekić
Printscreen

Poznata srpska manekenka je pre nekoliko godina otkrila detalje bezobrazne ponude koju je imala.

- Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim - rekla je manekenka jednom prilikom u intervjuu za "Svet".

NIKAD OZBILJNIJE REČI LEGENDE Ovo je kraj jedne teniske ere, videćemo šta Đoković može

Sramnu ponudu je odmah odbila...

- Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu - rekla je jednom prilikom Natalija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading