ELITA Španci drame zbog Slovenca: Hapšen sa srpskom starletom, a prvi put deli pravdu Realu!

06:00 | 15-05-2024

Šoutajm 0

„Marka“ podseća da će na „Vembliju“ s pištaljkom biti suzija koji je privođen u raciji usred pandemije

Tijana Ajfon
Alo!/Dejan Briza

 

Slavko Vinčić je elitni sudija i s takvom reputacijom je dobio poverenje UEFA da vodi finale Lige šampiona, 1. juna u Londonu. Istovremeno, na Slovencu je žig da je hapšen u Bosni usred pandemije, doduše greškom, ali...

Slavko Vinčić Profimedia
 

Delegiranje 44-godišnjeg Mariborčanina za najveći meč klupskog fudbala, krunu njegove karijere, privuklo je pažnju javnosti na ovim prostorima više zbog neslavnog događaja iz 2020.

I ne samo na Balkanu, već na policijsku akciju „Kristal“ - privedeno 36 osoba, među kojima i srpska starleta Tijana Ajfon - podseća i „Marka“. Zbog Reala, dabome...

Tijana Ajfon Alo!/Dejan Briza
 

Uz napomenu da Vinčić nikad nije sudio Realu, a Dortmundu jeste nedavno u revanšu četvrtfinala LŠ protiv Atletika (4:2 na „Vestfalenu“) i još jednom onomad u Ligi Evrope (1:2 protiv Salcburga 1:2), madridski dnevnik piše o hapšenju u Suhom Polju, nadomak Bijeljine, sredinom maja 2020.

„Usred ručka na ranču mesto su opkolile bosanske snage sigurnosti. Svi su privedeni. Kasnije se saznalo da je u pitanju racija povezana s trgovinom drogom, prostitucijom i utajom kapitala“, navodi španski medij i dodaje:

„Vinčić je saslušan i odmah pušten, te noći je prespavao u svom domu u Mariboru. Ostalo je, ipak, da je elitni sudija UEFA bio umešan u policijsku operaciju protiv mafijaških elemenata.“

Slavko Vinčić EPA/FRIEDEMANN VOGEL
 

Taj ručak moja najveća greška

- Imam firmu i bio sam na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. Posle racije odvedeni smo na informativni razgovor, objasnio sam da ne znam te ljude i pustili su me, pa sam mogao da se vratim kući. Ni partneri ni ja nismo imali ništa s tim. Nije bilo orgija, nisam video nikakvo oružje - rekao je tad Vinčić za slovenačke medije.

I tako, na „Vembliju“ nećemo gledati deljenje pravde Poljaka Marčinjaka, koji je nedavno oštetio Bajern upravo protiv Reala, Engleza Tejlora, Holanđanina Makelija... već inženjera telekomunikacija rođenog 1979. u Jugoslaviji.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading