LEZBEJKA ILI NE, DEL POTRU NE SMETA Bivša teniserka dovođena u vezu sa Trampom i Rikijem Martinom

06:30 | 01-06-2024

Šoutajm 0

Argentinka, po kojoj je nazvana jedna vrsta ruže, nedavno je proslavila 54. rođendan, a godine joj ništa ne mogu.

gabrijela sabatini

Proslavljena argentinska teniserka Gabrijela Sabatini (54) nikad nije došla do svetskog broja jedan, ali bez sumnje je ostavila veliki trag u sportu. Njen najbolji plasman u karijeri je treće mesto na WTA listi, osvojila je US Open 1990. godine, što je ujedno i jedini grend slem, ali je na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. došla do srebrne medalje.  

ČUVENI ARGENTINAC PORUČIO Ne gledam tenis, osim kad igraju Novak ili Rafa

Nedavno se pojavila na teniskom turniru u Rimu i oduševila izgledom. Malo ljudi veruje da ima 54 godine.  

Slavna Argentinka rođena je u Buenos Ajresu 16. maja 1970. godine u bogatoj porodici. Otac Osvaldo bio je izvršni direktor kompanije „General Motors“, a inače je mlađa sestra poznatog glumca Osvalda Sabatinija. Tenis je počela da trenira sa šest godina, a prvi turnir osvojila je dve godine kasnije. S 13 godina postala je najmlađa teniserka koja je osvojila turnir „Organge Bowl“ u Majamiju i postalo je jasno da je pred njom svetla budućnost. Kao 15-godišnjakinja bila jedna od najmlađih igračica koje su se plasirale u polufinale „Rolan Garosa“.   

Usledile su godine uspeha, a iako nije bila najbolja teniserka redovno se nalazila u žiži zbog lepote i popularnost je non-stop rasla. Igračku karijeru završila je 1996. godine posle 27 titula u pojedinačnoj konkurenciji. 

Crnokosa lepotica plenila je pažnju pojavom na svakom teniskom turniru. Zbog činjenice da ima 54 godine, a da još nije bila u braku, mnogi mediji su spekulisali da je lezbejka. Posebno zato što je na društvenim mrežama delila fotografije s odmora na kojima je bila s prijateljicom po imenu Lujan Grisolia. Bez obzira na to što su je smatrali fatalnom ženom i činjenice da je ljubila poznate muškarce, glasine nisu prestale. 

Međutim, ona je u vezi s 18 godina mlađim kolegom, Huanom Martinom Del Potrom. Upravo je fotografija njih dvoje na večeri, koju je Gabriela objavila na društvenim mrežama, potvrda. 

- Za više ovakvih trenutaka, ugledam se na tebe i puno te volim - piše u opisu fotografije. 

insta Printscreen/Instagram
 

Zaljubljeni par poslednjih meseci redovno deli zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Isto tako, obožavaoci su uočili da Gabrijela nije izgubila šarm ni lepotu, zbog toga ne čudi da je zavela 18 godina mlađeg tenisera. 

Sabatini je imala jednomesečnu romansu s Donaldom Trampom 1989. godine. Zatim je bila u vezi s Frankom Unkelbahom, nemačkim biznismenom 1989, ali su se razišli godinu kasnije. 

Čak je izlazila i sa Rikijem Martinom 1992. godine, a njihova veza je trajala pet meseci, iako se pričalo da poznati pevač preferira muškarce.  

Gabriela je svojevremeno opisala taj odnos kao „najluđu ljubav“ u životu. Spominjala se i kratka veza sa tada poželjnim glumcem Mikijem Rurkom kao i s princom Albertom od Monaka. 

Argentinka ima brend parfema „Gabriela Sabatini“ koji je dodatno povećao njeno bogatstvo i tome se posvetila nakon povlačenja. Po njoj je u Argentini nazvana i jedna ruža. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading