TUGA PA VENČANJE Trofejni trener Reala Karlo Ančeloti ima neverovatan privatni život

11:02 | 03-06-2024

Šoutajm 0

Posle razvoda i Luizine smrti Italijan stupio u brak sa poslovnom ženom koju je upoznao u Londonu

Ančeloti
Profimedia

Karlo Ančeloti ponovno je s Realom osvojio Ligu šampiona. Trofeje odavno ne broji, ali ih proslavlja sa suprugom Marijan Barena Mekklej.

Legendarni trener ima zanimljiv privatni život, trenutno je u drugom braku. Međutim, najveći deo života proveo je u braku s Luizom Gibelini od koje se razveo 2008. posle 25 godina zajedničkog života.

Karlo i Luiza upoznali su se još u detinjstvu, a par je dobio i dvoje dece: sina Davida i ćerku Katiju. Inače, Luiza je obožavala sport. Bavila se softbolom, a volela je fudbal i tenis. Ljubav prema tenisu je prenela i na bivšeg supruga.

Međutim, tu nije bio kraj njenim talentima. Luiza je imala pilotsku dozvolu za helikopter od 1999. godine. Ona je slavnog trenera prebacila od kuće u Parmi do trening kampa Milana, čuvenog Milanela, upravo helikopterom. To je učinila kako bi suprug izbegao saobraćajnu gužvu!

Ančeloti Profimedia
 

 

Ni to nije spaslo brak koji je delovao idilično, ali razveli su se 2008. godine. Ostali su u dobrim odnosima. Nažalost, Luiza je preminula prošle godine, a Karlo je bio uz nju u poslednjim trenucima.

Sin u stručnom štabu

Karlov sin David nastavio je očevim stopama pa je tokom karijere igrao za Milan. Kasnije je postao očev asistent i sad je njegov pomoćnik u Realu.

Nakon razvoda trener je upoznao kanadsku poslovnu ženu Marijan Barena Mekklej u jednom restoranu u Londonu. Venčali su se u Vankuveru 2014. godine i još uvek su zajedno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading