IGRAČ ZVEZDE STAJE NA LUDI KAMEN Ale, ale, aleo, Dos Santos se verio - Jago na sedmom nebu (FOTO)

10:05 | 17-06-2024

Šoutajm 0

Lepe vesti iz tabora crveno-belih.

insta
Printscreen/Instagram

Jagu dos Santosu se u poslednje vreme dešavaju dobre stvari u životu, kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu.

TEODOSIĆ JE BLAGOSLOV ZA SVAKOG TRENERA Sferopulos u opširnom intervjuu istakao šta je potrebno da bi Zvezda igrala F4 Evrolige

Pored toga što je sa Crvenom zvezdom imao odličnu sezonu, prethodne večeri je u Brazilu zaprosio dugogodišnju devojku Manu Fredijani. 

Koliko se brazilski par voli, može da se vidi kroz poruku izabranice košarkaša crveno-belih:

- Sećam se prve poruke, prvog sastanka, prvog puta kad smo igrali Mario Kart. Sećam se prvog poljupca, sećam se hladnoće koju smo podnosili u klubovima samo da bismo bili zajedno, sećam se svih puta kad je Uber “greškom skrenuo” i slučajno prošao pored tvoje kuće. Sećam se i dana kad si me zaprosio, sećam se naše neverovatne povezanosti od prvog dana, naše harmonije i smeha. Sećam se vremena kad smo bili razdvojeni, svađa, suza, želje da se vidimo. Sećam se svih puta kad sam dobila tvoju poruku u trenutku kad sam najviše molila za nju. Sećam se dana kad smo odlučili da se pomirimo. I sećam se planova koje smo uvek pravili. I svaki dan shvatam koliko smo bili deca, koliko smo se promenili, koliko smo intenzivni i blagosloveni i pre svega koliko se volimo. Svake sekunde shvatam koliko sam zaljubljena u tebe. Hvala ti, hvala ti, hvala ti! Neka naredne godine budu beskonačne dok traju, neka i u oblačnim danima budemo svetlost jedno drugom. I neka zauvek budemo MI. Ljudi. Sa suštinom dece, intenzitetom dvoje adolescenata, instinktom braće, ali odgovornošću odraslih. DA. Da danas, da sutra i da za ceo život. Voleti znači znati gde se vratiti, a mi se slučajno vraćamo na isto mesto već više od 6 godina - napisala je prelepa Manu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading