VRI I GORI Seksipilna manekenka otkrila kako će slaviti ako Slovačka osvoji turnir (FOTO)

06:00 | 30-06-2024

Šoutajm 0

Vrela Veronika inspiriše zemljake.

profi
Profimedia

Supruge, devojke, možda i ljubavnice engleskih fudbalera seljakaju se čarter letovima s kraja na kraj Nemačke prateći svoje izabranike tokom EURO 2024. Ima atraktivnih dama, ali njihovu lepotu svakako će pomutiti i baciti ih u drugi plan najvrelija navijačica Slovačke Veronika Rajek!

CIRKUS Trka u Majamiju ušla u istoriju, pamtiće se i po slovačkoj bombi: Sevale Veronikine grudi!

„Tri lava“ će se sastati sa Slovačkom u osmini finala u Gelzenkirhenu. Engleska u meč ulazi kao favorit, ali Veronika ima veze sa ključnim čovekom svoje zemlje. Manekenka i zvezda društvenih mreža išla je u školu sa vezistom Ondrejem Dudom. Veronika se nada da će njeni zemljaci moći da šokiraju Englesku i probiju se još dalje na EP.

- Slovaci vole da navijaju za svoje selekcije na bilo kom takmičenju, tako da je sada u Slovačkoj veselo raspoloženje. Ljudi su optimisti naročito posle startne pobede protiv Belgije i napredovanja u nokaut fazu- rekla je Veronika i naglasila:

- Mislim da će reprezentacija Slovačke igrati dobro. Ima dosta mladih igrača, žele da se dokažu svetu i nadaju se da neće biti kiše.

Što se tiče veziste Verone istakla je:

- Svakako treba da paze na mog druga iz razreda, Dudu. Tokom pohađanja srednje sportske specijalizovane škole on je već bio veoma dobar igrač, a ja sam se bavila skokom uvis.

Iako Slovačka nikada nije prošla dalje od šesnaestine finala, Veronika je otkrila kako planira da proslavi ako njena zemlja uspe da podigne trofej.

- Vratila sam se u Evropu, uživam u slobodnom vremenu sa porodicom i putujem po Evropi, a kada slovački tim pobedi, obećavam da ću uraditi nove fotografije sa slovačkom zastavom. Nadam da će ovo dati moć i snagu reprezentativcima.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading