SVI SE PITAJU KAKO TRČI OD VELIKIH GRUDI Prezgodna Izabela dominira fudbalskim terenom, poprsje je uvek u prvom planu (FOTO)

12:48 | 05-09-2024

Šoutajm 0

Većina muškaraca voli da je gleda kako na terenu, tako i na društvenim mrežama.

agata

Ženski fudbal je u velikom zamahu poslednjih godina i sve više privlači publiku, zbog čega sve češće "padaju" novi rekordi po poseti na stadionima.

Pored same igre, mogu da se vide i lepe devojke, kao na primer Agata Izabela Čentaso, koja brani boje Venecije. Ona je u centru pažnje pre svega zbog bujnog poprsja, pa se mnogi često pitaju da li joj to smeta dok trči.

 

Čentaso ima 34 godine, a kada je počela da se bavi fudbalom u Italiji, otac joj je dao nadimak "zver":

- Nadimak je izmislio moj otac, kada sam bila mlađa. Bila sam jako živahna kao dete, što se kasnije reflektovali i na fudbalski teren - rekla je jednom prilikom Agata.

SPREMA SE VELIKI POVRATAK U HUMSKOJ Partizan pronašao zamenu za kapitena

Najveći uticaj na Čentaso su imali otac i njena dva brata, koji su u dvorištu ispred kuće dok su bili deca šutirali loptu:

- Dok sam bila dete, svaka lopta je morala da bude moja. Čak i ona košarkaška. Roditelji su me, s druge strane, vodili na hor, klavir... Bilo gde daleko od blata i znoja. Ideja da devojčica igra fudbal nije bila tako česta. Morala sam da prolazim mnogo štošta pre nego što su me u školi prihvatali da igram sa dečacima.

Pogledajte kako izgleda lepa i zgodna Agata:

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading