NAPRAVIO HAOS U ŠPANIJI, A DOBRO GA PAMTE I FUDBALERI ZVEZDE Sudija o kojem bruji Evropa do ludila dove "delije", čak su mu i pesmu posvetili (VIDEO)

07:00 | 04-03-2024

Sportski pogled 0

Jedna od najkontroverznijih odluka u ovom veku

Real
AP Photo/Jose Breton

Utakmicu između Valensije i Real Madrida koja je završena nerešenim rezultatom (2:2), obeležio je španski sudija Hesus Hil Manzano.

U samom finišu je viđena u najmanju ruku čudna scena, kada je sudija usred akcije svirao kraj, a Džud Belingem je sekund posle toga dao gol, koji nije priznat. Usledio je protest gostujućih fudbalera, ali odluka nije promenjena, već je napadač Reala zbog prigovora dobio crveni karton.

Manzana ne pamte po dobrom ni navijači Crvene zvezde.

Španac je bio glavni sudija na revanš meču crveno-belih protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope 2021. godine. U poslednjim trenucima utakmice, Zvezda je trebala da ima korner, ali je Manzano odsvirao kraj utakmice pre nego što je on izveden.

„Delije“ su se pojavile na narednom treningu ekipe u Beogradu kako bi pružili podršku nakon kvalitetnog dvomeča bez poraza od svetskog velikana.

Tom prilikom, na pomoćnom terenu ispod severne tribine „Marakane“ čula se pesma: „Sudija se u****, korner nije pustio, znao je i on da Pavkov daje gol, naša Zvezda igra ludilo“.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading