Ne pljuj u bunar iz kog si vodu pio

09:15 | 10-04-2024

Sportski pogled 0

Ma koliko god da si ogorčen, neke stvari se jednostavno ne rade

Tristan Vukčević
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Tristan Vukčević blista u Americi... Došao je u NBA ligu i pokazao da ima veliki potencijal. Niže dobre partije, pogađa trojke, o njemu se priča. Ipak, jedna stvar koju je uradio mladi as nije se svidela ljudima u Srbiji.

Posle dve godine udario je jako na svoj klub bivši klub Partizan.

- "Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam 'Baš me briga, platiću i to je to'. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno - rekao je Tristan Vukčević.

BRUTALNO ISKRENI TRISTAN VUKČEVIĆ: Nije mi se svidelo u Partizanu, proveo sam dve loše godine

Za trener Obradovića imao je drugačije reči.

- Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem.

Ono što je Tristan zaboravio jeste činjenica da je sa Željko Obradoviće radio upravo zbog Partizana. Dve godine nije dobio veliku šansu, ali čini se da je sam za to kriv. Takođe, odluka ko igra je isključivo trenerova, tako da nije do kraja jasno šta je hteo da kaže.

Njegov potencijal nikada nije bio sporan, ali i činjenica da gotovo nikada nije igrao odbranu, niti pokušao da je odigra. Koliko se samo puta desilo da počne utakmicu, i da na startu gotovo svi koševi rivala idu upravo preko Vukčevića.

Naš narod lepo kaže "Ne pljuj u bunar iz kog si vodu pio". Tristan je to upravo uradio i to baš na ružan način.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading