OPASAN PLAN ITALIJANI Siner u svoj tim uzima važne Novakove ljude, ovo niko nije očekivao

10:55 | 11-09-2024

Tenis 0

Janik Siner ima više nego zanimljiv plan

Siner

Uskoro bi Siner trebao da ozvaniči da su se njegovom timu pridružili Marko Paniki i Klaudio Cimalji koji su sarađivali i sa Novakom Đokovićem.

 - U međuvremenu, u narednih nekoliko dana trebalo bi da budu ozvaničena imena novih članova štaba, koji će zameniti Umberta Feraru (atletski trener) i Đakoma Naldija (fizioterapeut), koji su prekinuli saradnju sa igračem nakon eksplozije doping afere. Izbor trenera je veoma važan, posebno za rad u vansezoni u decembru, jedinom godišnjem dobu posvećenom samo treninzima. Poboljšanja koju je Sinner napravio pod atletskim vođstvom Ferare su očigledna i biće od suštinskog značaja da se nastavi rad na visokom nivou. A izbor je pao na Marka Panikija, koji je dugo radio sa Novakom Đokovićem i ima veoma dugo iskustvo. Što se tiče fizioterapeuta, pomenuto je nekoliko imena, uključujući i Klaudija Cimalju, ali nije sigurno da će brzo doći do raspleta. U grupi je uvek osteopata Andrea Cipola, veoma cenjen zbog svojih ljudskih kvaliteta kao i svojih profesionalnih - piše "Gazeta".

Paniki je imao mnogo uspeha da Novakom Đokovićem i bio je važan deo njegovog tima. Ostaje da se vidi kako će saradnja sa Janikom funkcionisati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading