ZAVRŠIO KARIJERU, PA ĐOKOVIĆU POSLAO EMOTIVNU PORUKU Pogledajte kako je izgledao oproštaj srpskog tenisera u "Pioniru": Nole, prijatelju (FOTO)

16:08 | 15-09-2024

Tenis 0

Možda je prerano rekao: "Kraj", ali zauvek će njegovo ime ostati zapisano u analima srpskog tenisa.

foto

Osim toga što je Srbija odigrala seriju mečeva za opstanak u elitnom rangu Dejvis kupa, čitav događaj je poslužio i da se jedan od najtalentovanijih srpskih tenisera oprosti od tog sporta. U pitanju je Filip Krajinović.

Njemu je uručena majica reprezentacije sa natpisom "Hvala ti, Fikuse", da bi se po prijemu njegovi saigrači zatrčali i izgrlili ga što je izazvalo veliki aplauz od publike u Beogradu.

GEST ĐOKOVIĆA O KOME SE PRIČA Novak rasplakao "pola" Beograda, ono što je uradio NIKO neće zaboraviti

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Filip Krajinović je tenisom profesionalno počeo da se bavi 2008. godine, ali, nažalost, tokom karijere nije uspeo da osvoji nijednu titulu. Važno je da se napomene da je iz sezone u sezonu imao sve veće probleme sa povredama i da su one umnogome uticale na njegov razvoj.

foto FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bs
 

- Težak dan za mene, izuzetno sam emotivan. Ovo su moji najbolji prijatelji, uz njih sam odrastao i proveo najlepše trenutke. Selektore, hvala ti što si ovo priredio. Uvek mi je bila čast da igram za reprezentaciju. Jeste da sam mlad otišao u penziju, ali me čeka nešto lepo u budućnosti i radujem se tome. Isto tako, Nole, bila mi je čast i zadovoljstvo deliti svlačionicu sa najboljim svih vremena. Ne samo u tenisu, već svim sportovima - izjavio je Krajinović.

On se potom obratio selektoru Srbije Viktoru Troickom.

- Pre 15 godina kada sam došao u reprezentaciju, nisam ga gotivio. Bio sam mlad i razmažen. Danas mi je jedan od najboljih prijatelja. Bez ove ekipe ne bih bio tu gde jesam. Porodicu ne smem da gledam jer znam kakva je situacija. Nedostajaćete mi puno - dodao je Krajinović, koji je potom dobio plaketu od TSS.

foto FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bs
 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading