TENISKI SVET U ŠOKU Siner brutalno isprozivao Alkaraza, ovo niko nije očekivao!

20:45 | 24-09-2024

Tenis 0

Izgleda da više nisu prijatelji

karlos

Nakon što je Janik Siner dospeo u centar doping skandala, Karlos Alkaraz nije pružio pordšku svom kolegi. Španac je tada istakao "da je sve komplikovano i da veruje u čist sport". Izgleda da mu je italijan to zamerio.

Naime, Siner je u Kini upitan da prokomentariše izjave tenisera, među kojima je i Alkaraz, a koje se tiču kalendara takmičenja. Karlos je jedan od onih koji se žale na žestok raspored i tvrdi da to "previše utiče na njegovu motivaciju".

Da, kalendar jeste dug ovih prethodnih godina. Međutim, svaki igrač ima opciju da bira gde će da igra i gde neće. Ima nekih obaveznih turnira, ali je poenta da postoji opcija. Ima mnogo turnira i ne moraš da igraš na svakome. Ako želiš igraj, ako ne želiš, nemoj da igraš - rekao je Siner.

Mnogima je jasno da je na taj način "pecnuo" Alkaraza.

- Primera radi prošle godine ja nisam igrao na nekim turnirima, jer sam želeo više da treniram. Postoje opcije i odluke. Da, sezona je duga i ponekad nije lako - zaključio je Siner.

Izgleda da je na pomolu sukob dvojice velikih rivala, koji su do sada pokazivali veliko poštovanje jedan prema drugom. Posle svega što mu se desilo, Siner je istakao "da mu je ovo pomoglo da shvati ko su mu pravi prijatelji".

Sudeći po izjavama, deluje da Alkaraz nije među njima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading