SPREMA SE LUDILO U BEOGRADU Zvučna imena potvrdila dolazak, "Demon" i Amerikanac za potpuni spektakl

19:15 | 07-10-2024

Tenis 0

Zvučno ime stiže u Beograd.

Tomi Pol

Impresivna je lista učesnika na Belgrade openu. Biće Beograd prava teniska prestonica od 2. do 9. novembra, a sada je turnir dobio i još dva zvučna.

Potvrdio je dolazak na turnir iz kategorije 250, aktuelni 13. teniser sveta - Amerikanac Tomi Pol, a odmah za njim i popularni "Demon" i 11. igrač planete - Aleks de Minor!

Dakle, pored Frensisa Tijafoa, Lorenca Musetija, Stena Vavrinke, imamo i trećeg i četvrtog tenisera iz Top 20 koji će se boriti za titulu u Beogradu.

Tomi Pol će pokušati u Areni da osvoji i treću titulu ove sezone pošto je već trijumfovao na turnirima iz serije 500 u Dalasu i Kvinsu.

Aleks De Minor EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
 

U Beograd dolazi izuzetno motivisan da završi sezonu sa još jednom titulom u rukama i time upotpuni sjajnu sezonu u kojoj je, pored titula, osvojio i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, u dubl konkurenciji, zajedno sa svojim sunarodnikom, Tejlorom Fricom.

Što se tiče De Minora, on je trenutno vlasnik devet ATP titula, a tražiće šansu za jubilarnu 10. titulu na ovogodišnjem turniru Belgrade open.

Australijanac ove godine igra najbolji tenis u karijeri, što je rezultiralo šestim mestom na ATP listi u julu ove godine, dok se trenutno nalazi nadomak Top 10 najboljih tenisera, na 11. poziciji.

Popularni "Demon" se istakao kao jedan od najbržih tenisera današnjice i veoma je prepoznatljiv po svom specifičnom stilu igre.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading