PLANULE KARTE Svi hoće da gledaju Rafin poslednji ples: Cene i do 35.000 evra

08:40 | 12-10-2024

Tenis 0

Nakon što je proslavljeni teniser Rafael Nadal (38) najavio kraj svoje profesionalne karijere, interesovanje za njegov poslednji meč eksplodiralo je gotovo odmah

novak đoko

Rafa će biti deo španske Dejvis Kup reprezentacije, sa kojom će se pojaviti na završnom turniru u Malagi (od 10. do 24. novembra), a to će ujedno biti i poslednja prilika za srećnike da uživo vide "kralja šljake" na delu.

Mesec dana pre početka turnira potražnja za ulaznicama za mečeve Španije drastično je skočila. Cene karata trenutno se kreću od 1.500 do neverovatnih 35.000 evra, a kako se meč bliži, očekuje se da će ta cifra još više porasti.

Interesantno je, da su ulaznice za završni turnir Dejvis Kupa bile rasprodate i pre nego što je Nadal objavio povlačenje. Međutim, ta vest je povećala njihovu vrednost, pa su sada karte postale pravo "suvo zlato" za one koji su uspeli da ih kupe regularnim putem. Očekuje se da će mnogi vlasnici pokušati da ih preprodaju po višestruko većim cenama, s obzirom na ogroman interes.

NIKADA NIKO NEĆE BITI KAO TI Legendarna američka teniserka poslala snažnu poruku Nadalu

Trenutno je gotovo nemoguće nabaviti karte za četvrtfinalni duel Španije i Holandije, što bi, u slučaju poraza domaćina, mogao biti poslednji meč u Rafinoj karijeri. Ulaznice su dostupne samo na pojedinim specijalizovanim sajtovima, gde cena za predstojeći meč iznosi čak 34.500 evra.

Pre Nadalove objave na društvenoj mreži "Instagram", regularne cene karata kretale su se od 40 do 525 evra, koliko je koštala ulaznica za VIP sektor, dok su za polufinalne mečeve bile nešto skuplje.

Turnir će se održati u dvorani "Martin Karpena" u Malagi, koja inače ima kapacitet od 10.600 mesta za košarkaške utakmice, ali je taj broj smanjen zbog potrebe za teniskim terenom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading