ĐOKOVIĆ PRED FINALE: Siner je favorit, ali ja sam došao da osvojim 100. titulu u karijeri

16:25 | 12-10-2024

Tenis 0

Podrška koju ovde dobijam je fenomenalna, kaže teniski GOAT.

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da je Janik Siner favorit u sutrašnjem finalu Mastersa u Šangaju, ali da je on došao na turnir da osvoji 100. titulu u karijeri.

Đoković je danas u polufinalu Masters turnira u Šangaju pobedio Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 6:4, 7:6 (8:6). On će sutra u finalu igrati protiv najboljeg tenisera sveta Italijana Janika Sinera.

- Pet godina nisam igrao Kini. Imao sam velike uspehe u Šangaju i Pekingu. Podrška koju ovde dobijam je fenomenalna. Zahvalan sam, zbog toga dobijam energiju koja me tera da idem dalje. Došao sam ove godine sa vizijom i željom da dođem do finala i da tražim tu 100. titulu. Igraću protiv Sinera koji je najbolji na svetu ove godine, igra izvrstan tenis. On je favorit, ali nadam se najboljem - rekao je Đoković na terenu posle meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Srpski teniser je istakao da je imao fizičke probleme zbog kojih je u drugom setu tražio medicinsku pomoć.

- Ovakve borbe su uvek iscrpljujuće pred kraj turnira u ovoj fazi moje karijere. Moram da se oporavim, imao sam juče i danas fizičke probleme, uspeo sam to da prebrodim. Bio je ovo veliki test, Fric je u formi, igra tenis života, igrao je finale grend slema. Zaista igra dobro na ovoj podlozi, servira sjajno. Srećan sam što se završilo u dva seta - izjavio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading