IGRA NERAVA Siner blista posle nove pobede nad Novakom

22:02 | 17-10-2024

Tenis 0

Italijan je četvrti uzastopni put savladao Đokovića

Novak i Siner

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale "Slema šest kraljeva" u Rijadu, pošto je poražen od Janika Sinera sa 2:1.

Bio je to drugi okršaj dvojice tenisera u poslednjih pet dana i opet je slavio Italijan.

Po završetku meča koji je trajao bezmalo dva i po sata, Janik je rekao da se osetilo to što su nedavno odigrali veoma jak turnir.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mislim da se u našoj igri osetio umor jer smo igrali finale u Šangaju pre nekoliko dana. Bilo je grešaka, mada sam pokušao da igram sa manje grešaka. Hvala vam svima što ste došli, atmosfera je bila neverovatna - rekao je Siner.

Na konstataciju da se nije videla nervoza kod njega, rekao je:

- Možda spolja, ali iznutra je bilo, to je normalno. Igra se brzo menja, imao sam nekoliko nezgodnih situacija, ali i on je imao sjajne udarce. Pokušao sam da se resetujem brzo u trećem setu. Da vidimo šta će biti u subotu. Nadam se da ćemo videti još jedan sjajan meč.

Nije mu bilo lako da pobedi Novaka još jednom u ovoj nedelji.

- Da, svakako. Trudimo se da dignemo nivo, da svaki poen odigramo najbolje. Nije lako, shvatili smo ovo takmičenje veoma ozbiljno. Trudimo se da napredujemo protiv kog god da igramo - dodao je broj jedan.

Na kraju, upitan je kako mu uspeva da uvek ostane tako miran na terenu.

- Obično sam miran. Danas je bilo nerava, ali sam se trudio da ostanem u ritmu. Možda baš nisam najsvežiji, ali trudimo se da napravimo dobar šou. Vidimo se u subotu - zaključio je Siner. 

On će u finalu igrati sa boljim iz meča Karlosa Alkarasa i Rafaela Nadala. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading