NOLE NIJE BIO SAM NA "MARAKANI" Evo ko je bodrio Zvezdu zajedno sa Đokovićem protiv Jang Bojsa (FOTO)

12:15 | 05-10-2023

Tenis 0

Ipak, Nole nije bio sam, već je imao društvo u liku svog saradnika iz Španije.

Novak se radovao golu Zvezde
Printscreen

 

Srpski teniser Novak Đoković bio je prisutan na meču Crvene zvezde i Jang Bojsa gde je pratio svoj voljeni klub. Ipak, Nole nije bio sam, već je imao društvo u liku svog saradnika iz Španije.

POTEZ KOJI JE ŠOKIRAO SVE Tenis ovako nešto dugo nije video, Đoković se nije mnogo potresao

Karlos Gomez-Erera je u sredu prepodne odigrao partiju golfa sa Đokovićem na Adi Ciganliji, a onda sa njim stigao i na stadion „Rajko Mitić.

Od kada je Karlos Gomez-Erera juna 2022. godine postao stalni deo stručnog štaba Đokovića, Novak ima samo jedan poraz na grend slem turnirima (finale Vimbldona od Karlosa Alkaraza).

Karlos Gomez Erera EPA
 

Španac je veliki prijatelj Marka Đokovića, a tako je postao znatno bliži i sa Novakom. Stigao je do samo jednog ATP finala u karijeri i to u dublu sa Novakom na Majorci pre dve godine.

- Igrao je dosta turnira sa Markom i postao je član naše familije, jako blizak čovek nama. Mnogo smo puta trenirali zajedno kada je bio aktivni igrač, prošle godine je odlučio da se povuče, razgovarali smo, a ja sam poželeo da se pridruži timu, svi su se složili. Osim što je sparing partner i asistent prvog trenera, on je neko ko je jako dobro organizovan i pomaže i u logističkom i analitičkom smislu našem timu - završio je Novak.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading