NOLE TRENIRA PUNOM PAROM Đoković se u Beogradu sprema za uzbudljivu završnicu sezone (FOTO)

17:20 | 09-10-2023

Tenis 0

Srpski teniser počeo je pripreme za završnicu sezone, tokom koje će igrati masters u Parizu, Završni masters i Dejvis kup

novak
Shutterstock/Novak Đoković

Novak Đoković je ponovo na teniskom terenu. Prvi reket sveta počeo je sa treninzima u Beogradu.  

Takmičenjima će se vratiti na mastersu u Parizu, koji je na programu od 30. oktobra. Potom će igrati još Završni masters u Torinu i Dejvis kupa.

ŠOK TVRDNJE Čak su i Novaku Đokoviću nudili da namesti meč, "cinkaroš" sve otkrio

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsećamo, Đoković je poslednje mečeve odigrao upravo u reprezentativnom takmičenju, kada je pomogao Srbiji da se domogne finalnog turnira. I to samo nekoliko dana pošto je osvojio rekordnu 24. grend slem titulu na US Openu. 

Posle toga je Novak odlučio da se odmori od omiljene mu igre. Učestvovao je na egzibicionom golf takmičenju u Rimu, a prisustvovao je i mečevima fudbalera i košarkaša Crvene zvezde. 

Više nema vremena za odmaranje - jer Srbina ne čekaju veliki izazovi na putu do novih velikih titula, već i borba sa Karlosom Alkarasom za prvo mesto na ATP rang listi. 

Đoković je trenutno u prednosti u odnosu na mlađanog španskog tenisera, te je ovog ponedeljka započeo 394. sedmicu vladavine. Ali bi Karlitos mogao da ozbiljno da zapreti u Parizu ili Torinu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading