TENISKA LEGENDA ANALIZIRALA NOVAKA Đoković je ponosan Srbin, takmičari iz drugih zemalja se osećaju nelagodno

13:10 | 23-10-2023

Tenis 0

Boris Beker je istakao Novak Đoković i sa 36 godina igra na zavidnom nivou

Novak Đoković na Vimbldonu
AP Photo/Alastair Grant

Nemac, koji će u narednom periodu biti trener Holgea Runea, govorio je za podkast "Žuta loptica" o planovima srpskog tenisera.

ON JE PONOSNI SRBIN Bivši trener otkrio tajnu uspeha Novaka Đokovića, pogodio je pravo u centar

Beker je rekao da nije iznenađen što je Novak Đoković rešio da se ove sezone posveti Dejvis kupu.

- To što je rešio da igra Dejvis kup ove godine čini da se takmičari iz drugih zemalja osećaju pomalo nelagodno - smatra Beker.

Nemac je dodao da Đoković pažljivo bira gde će igrati u finišu karijere.

- To je Đokovićev tajni recept. Sa 36 godina on uspeva da prilagodi svoju snagu, pojača je i igra na važnim turnirima kao što su grend slemovi. I to u top formi. Đoković obično igra jedan do dva pripremna turnira pre ta četiri najveća takmičenja i onda po idealnom scenariju osvaja titulu. Posle toga obično pravi radikalan rez - objasnio je Beker.

Dodao je i da postoje izuzeci.

- Uvek ima izuzetaka, takav primer je ova sezona posle US Opena. Novak je posle toga igrao Dejvis kup i kvalifikovao se sa Srbijom za finalni turnir najboljih osam - dodao je Beker.

Srbija će igrati u Malagi 21. novembra, a u četvrtfinalu će se sastati sa Velikom Britanijom.

- Novak je ponosan Srbin. Uvek je i bio. Uvek je uživao da predstavlja svoju zemlju -zaključio je bivši broj jedan svetskog tenisa.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading