TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA Nole trenirao sa atraktivnom srpskom teniserkom, pa dobio lekciju (VIDEO)

13:00 | 28-10-2023

Tenis 0

Trening koji je oduševio mnoge na društvenim mrežama

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA Nole trenirao sa atraktivnom srpskom teniserkom, pa dobio lekciju (VIDEO)
Shutterstock/Novak Đoković

Novak Đoković često pomaže mladim srpskim teniserima i teniserkama, a to smo u prošlosti mogli da vidimo kroz primere Hamada Međedovića i Olge Danilović, sa kojima je često trenirao i pomgao im što savetima, što kroz treninge u njegovom komplesku u Teniskom centru Novak na Dorćolu. 

Sada smo imali prilike da vidimo da je trenirao i sa Bojanom Jovanović, srpskom teniserkom (24) koja je u životu prošla kroz veliku dramu i pobedila tumor nadbubrežne žlezde svojevremeno još kao devojčica. 

Nema sumnje da je ovaj trening sa Novakom nešto što će Bojana dugo pamtiti.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ona je svojevremeno 2020. godine bila druga najbolja seniorka u srpskom tenisu, a danas prenosi znanje iz belog sporta na decu sa kojom radi kao trener.

NOLE SE U PARIZU SPREMA I ZA DEJVIS KUP Đoković i Kecmanović saznali rivale na startu takmičenja u dublovima na mastersu u Bersiju

Iako je u životu prošla kroz najteži mogući period, uspela je sve da prebrodi i da pobedi opaku bolest, a potom je završila srednju školu kao vukovac, a potom i Visoku školu za IT sa prosekom 9,4.

Trening sa Novakom masovno se proširio na društvenim mrežama, nakon što ga je objavila na svom profilu na Instagramu, gde je pratio 168.000 ljudi.

Tokom treninga sa Novakom demonstrirala je i dobro tenisko umeće, pa je u nekoliko navrata i osvojila poen, a Đoković je to šaljivo komentarisao da "nije dostigao njen nivo" i da je spreman za još lekcija.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading