PROZIVKA TAJSONA FJURIJA DOVELA NOVAKA DO SUZA To je isto kao da šampion stonog tenisa igra protiv Đokovića

08:56 | 30-10-2023

Tenis 0

Tajson Fjuri je pobedio Kamerunca Frensisa Enganua podeljenom odlukom sudija posle deset rundi na meču koji je bio održan u Rijadu

novak
Shutterstock/Novak Đoković

Jedan arbitar je bodovao 95-94 za Enganua, jedan 96-93 za Fjurija, a jedan 95-94 za Fjurija. Slavio je Britanac, ali je izjavom koju je izrekao pred ovaj meč teškaša, nasmejao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. 

Novak Đoković se nalazi u Parizu gde se sprema za masters koji danas počinje u dvorani Bersi, ali ne propušta dešavanja u svetskom sportu. Tako je bio na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju, a pažnju mu je privukla i izjava Tajson Fjurija koju je dao u Rijadu pred duel protiv Frensisa Enganua. 

NA VRHU ATP LISTE NIŠTA NOVO Novak suvereno drži teniski tron, Đoković blizu 400. nedelje vladavine belim sportom

Pročitajte još:

Pročitajte još:


Pročitajte još:

Pročitajte još:

Britanac je u najavi meča istakao da je on favorit, pa je imao i zanimljivu komparaciju. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- To je kao da šampion u stonom tenisu igra protiv Novaka Đokovića u finalu Vimbldona. Boks nije samo o tuči dva čoveka, to je džentlmenski sport, slatka nauka i sposobnost da dođeš do nokaut udarca - istakao je 35-godišnjak iz Mančestera. 


Đoković je tu izjavu video i pobedio je na svom Instagram storiju, a dodao je i emotikone "smajlija koji plaču od smeha". 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading