SVI SU VIDELI RITU ORU, ALI NE I OVAJ ŠOK NOVAKA Slavni glumac je bio sa njima, a Đokoviću ništa nije bilo jasno nakon ovoga (VIDEO)

11:12 | 30-10-2023

Tenis 0

Albanska pevačica Rita Ora je snimljena kako u društvu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića prati finalnu utakmicu u – ragbiju

Novak Đoković na Vimbldonu
AP Photo/Alastair Grant

Tada je mnogima promakao još jedan momenat, tu je bio i jedan čuveni glumac, kome je ovaj sport posebna strast.

Svetsko prvenstvo u ragbiju došlo je do samog kraja, a u finalu su se susreli Novi Zeland i Južna Afrika. Međutim, mnogo zanimljivije, osim čuvene "hake" i borbe na terenu, bilo je na tribinama gde smo videli možda i neočekivanu scenu. 

PODATAK KOJI GOVORI KAKAV JE NOVAK DOKTOR TENISA Đoković na tronu proveo vremena koliko i 18 drugih tenisera zajedno

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak Đoković i Rita Ora su zajedno gledali ovaj duel:

Novak je svakako glavna sportska zvezda na ovom finalu koje je organizovano u Francuskoj, ali je tu bila još jedna velika zvezda iz filmske branše. 



Naš as je sedeo i u društvu Džejsona Momoe, čuvenog holivudskog glumca poznatog i kao Kala Droga u seriji „Igra prestola“ i Akvamena u istoimenom ostvarenju. Novaku je ovaj dolazak na meč bio želja da vidi sport koji baš i ne prati, imao je priliku za druženje sa svetskim džet setom, a Momoa je baš veliki ljubitelj ovog sporta.

Padao je u trans zbog dešavanja na terenu, a sve to iznenadilo je Novaka, bilo je jasno da baš i ne može da isprati dešavanja na terenu kao najveći fanovi ovog sporta. Zapitkivao je Momou o dešavanjima i u jednom trenutku baš i nije bilo prilike za priču, Džejson je slavio. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading