NOVINAR NIJE DOBIO ODGOVOR Novak otkrio o kojoj temi nikada ne želi da priča: Rekli su mi da ćutim

14:14 | 30-10-2023

Tenis 0

Gde je Novak Đokoviću, tu je uvek i više nego zanimljivo...

Novak Đoković
EPA-EFE/WILL OLIVER

Francusku novinarku je zanimalo da li Đoković već sprema jaknu sa brojem 25, kao što je bio slučaj kada je osvajao 23. i 24. titulu na Rolan Garosu i US Openu.

- Date su mi instrukcije da o tome ne pričam o javnosti (smeh). To su sjani problemi. Ako 25. titula dođe u januaru, to bi bilo sjajno. Dobio sam sjajne reakcije nakon prethodne dve jakne. Srećan sam sa 24. titule, znam da ljudi, naročito u mojoj zemlji kažu ‘Hajde, idemo na 25, 30‘. Da je tako lako, bilo bi sjajno - kazao je Đoković i potom odgovorio na konstataciju novinarke "da on čini da takve stvare izgledaju lako":

- Ne znam kako izgleda, ali znam kakav je osećaj. Morate da zaradite to. Osećam se kao mačka sa devet života. Svaki put kad igram Grend slem, izgubim jedan. Morate u potpunosti da budete uključeni u to takmičenje. Sad više nego ranije. To je i razlog zašto sada imam veće pauze, moram da se ‘dopunim‘.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak od Dejvis kupa u Valensiji nije se pojavljivao na terenu, kako sam kaže, vrlo mu je prijao odmor sa porodicom.

- Bilo je to sjajnih mesec i po dana koje sam uspeo da provedem sa svojom decom, ženom, roditeljima, prijateljima... Kvalitetno provedeno vreme sa njima je nešto što veoma cenim, ali i nešto što nisam imao poslednjih 15, 20 godina. Pokušavam da provedem svaki mogući trenutak sa njima - objasnio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading