NE MOŽE DA PRATI NOVAKA Evo šta je Karlos Alkaraz rekao posle debakla

07:57 | 01-11-2023

Tenis 0

Veliko posrtanje mladog asa...

Alkaraz poražen u Šangaju
AP Photo/Andy Wong

Karlos Alkaras eliminisan je već u drugom kolu mastersa u Parizu. Bolji od njega bio je Roman Safjulin, koji je slavio sa 6:3, 6:4. Španac je bio više nego utučen posle meča.

- Jednostavno se nisam osećao dobro na terenu. Mnogo stvari treba poboljšati, mnogo je stvari koje moram da uvežbam. Nisam se dobro kretao. U razmenama, mislim da sam imao dobar kvalitet udaraca. Ali fizički u delu kretanja, moram mnogo da napredujem. Nije me uopšte iznenadio, jer sam znao da igra na odličnom nivou poslednjih nekoliko meseci, pobeđuje ozbiljne igrače, dolazi do finala. Znao sam da će igrati na visokom nivou - rekao je Alkaraz.

Safjulin će u osmini finala igrati protiv sunarodnika Karena Hačanova, a Karlosu je sada jasno da ne može da ostane u trci sa Novakom Đokovićem.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading