ĐOKOVIĆ JE BOG TENISA Hrvati skidaju kapu Novaku, mediji iz komšiluka ne prestaju da se dive najvećem ikada

08:25 | 06-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković je sedmi je put u karijeri osvojio masters u Parizu, pošto je u dva seta savladao Grigora Dimitrova, pa je oduševio i naše komšije Hrvate

Novak i Dimitrov
AP Photo/Michel Euler

Novaku, koji ima 36 godina, bio je ovo jubilarni 40. masters trofej u karijeri, a ukupno 97 titula, dok je Dimitrov ostao na osam osvojenih turnira u karijeri, a poslednji je osvojio još pre šest godina kada je slavio na ATP Finalu.

Navijači srpskog asa u Hrvatskoj su oduševljeni. Ističu da je prvi teniser sveta bez sumnje najbolji ikada, te da tenis neće videti nekoga kao što je Đoković.

-Đoković se uhvatio za međunožje, Đoković provocira publiku, Đoković psuje, Đoković išao u wc, Đoković četnik....Gospodo, Đoković je Bog tenisa! Bolji nije postojao! Po tome će biti upamćen, sve ostalo mačku o rep", jedan je od komentara na portalu Indeks.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

URNEBESNA SCENA NA NOVAKOVOJ KONFERENCIJI Đoković nije očekivao ovakvo pitanje novinara, Srbinova reakcija je totalni hit

Likuju navijači koji već godinama pričaju da je Nole najbolji. 

-Kad sam ja stalno trubio da je najveći sportista, ne teniser, današnjice, mnogi su lupali minuse...e, pa lupajte i sad, jer većeg tenisera svet nije video...Tačka", "Tenis nikada više neće videti nekoga kao što je Đoković", "Jbt lik razvaljuje i mislim rekordnih 8 puta broj 1 na kraju godine, još nije matematički, ali koliko sam čitao jedna pobeda još mu fali. Strašan sportista, možda uz Džordana najveći ikad, Eee ovo već prelazi u naučnu fantastiku", "Gde su Rafini i Federerovi navijači, oslabilo nešto", samo su neki od komentara Novakovih fanova u Hrvatskoj. 

 U 2023. godini Novak Đoković osvojio je tri grend slem titule: Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es open, uz masters titule u Sinsinatiju i Parizu. Srbin je opet pobegao najvećim rivalima Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru po broju najvećih trofeja. Đoković ima  70 titula, Španac je na 59 i imaće sledeće godine šansu da doda još neki, dok je penzionisani Švajcarac ostao na 54 pehara.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading