JAKA PORUKA NOVAKA Đoković se oglasio pred Dejvis kup i oduševio čitavu naciju (VIDEO)

12:20 | 08-11-2023

Tenis 0

Novak je motivisan za novi uspeh

Novak Đoković
Printscreen/Twitter

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića do kraja sezone očekuje nastup na Završnom mastersu u Torinu, a onda sledi nastup u Dejvis Kupu. 

Tim povodom oglasio se Novak i poručio:

- Zdravo svima! Uzbuđen sam što ću biti deo reprezentacije Srbije na finalnom turniru Dejvis kupa koji se igra u Malagi. Ostalo je još nekoliko sedmica dok ne počne takmičenje na kojoj će učestvovati osam najboljih ekipa na svetu. Borićemo se za najprestižniji reprezentativni trofej u našem sportu - rekao je Novak i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Uvek je velika čast i zadovoljstvo igrati za Srbiju. Mi smo osvojili titulu 2010. godine i to je zapravo jedna od mojih najlepših uspomena u karijeri. Radujem se što ću se za trofej ponovo boriti sa mojim drugovima iz tima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da donesem sve pobede svojoj zemlji. Pozivam sve iz Španije, ali i one van granica ovde zemlje da dođu i podrže nas.

GORE DRUŠTVENE MREŽE Isplivale fotografije opreme u kojoj će Novak braniti titulu u Torinu, navijači su oduševljeni (FOTO)

Da podsetimo, PNovak će učestvovati na završnom Mastersu u Torinu koji počinje 13. novembra.Đoković brani pehar i 1.500 poena, a biće mu dovoljna samo jedna pobeda da sigurno obezbedi prvo mesto na ATP listi.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading