SRAMOTNA TEORIJA BRITANACA Ostrvljani osuli paljbu po Đokoviću, za Engleze Srbin nikad neće biti najveći u belom sportu

10:20 | 09-11-2023

Tenis 0

Više ne postoji dilema ko je teniski GOAT, samo do kada će Novak Đoković igrati koliko će osvojiti na kraju gren slem i masters titula. Srbin nema konkurenciju, ali ne misle tako na Ostrvu

Novak Đoković
AP Photo/Michel Euler

Britanci su uz Amerikance nacija kojoj najviše smeta Srbin, pa je sada jedan tamošnji stručnjak razvio sramnu teoriju po kojoj Novak Đoković nije GOAT. 

A ona se zasniva na mržnji prema najboljem teniseru svih vremena. Naime, britanski novinar Kris Bauers smislio je "naučni metod" koji apsolutno niko ne razume samo kako bi pokušao da dokaže da Novak Đoković nije GOAT! Prema njegovoj teoriji, Nole je tek treći najbolji u istoriji i to iza Rodžera Federera i Serene Vilijams?!

SMEJE MU SE CEO SVET Amerikanac žestoko isprozivao Novaka, a onda mu je Đoković zapušio usta za sva vremena

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako? E pa po Britancu merenje je takvo da Federer ima 93 odsto prava da bude GOAT, Serena 92, a Novak 88 i evo pokušaja objašnjenja istog - Bauers je smislio metod po kome titule osvojene u karijeri važe samo 40 odsto, zatim sledi veliki broj faktora koji je on nazvao "ekonomska moć" i ona donosi još 25 odsto bodova.

Posle toga stiže uticaj na tenis i sport generalno koji donosi 15 odsto i ostatak koji se meri prema jačini konkurencije koja je prisutna, po dubl igrama, timskoj igri sa reprezentacijom i partnerima..

Bauers se trudio da objasni svojim pratiocima na Tviteru da Đoković nije najbolji, ali nije uspeo u tome, pa je na kraju morao i da se brani, te je istakao da veruje kako je pogrešno što Đokovića nisu pustili da igra na Australijan openu i Ju-Es openu. 

Britanci i njihovi metode i teorije po kojima su Srbi negativci nemaju kraja.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading