OVOG PUTA JE PRETERAO Nije znao ko je Novak, a sada se ponovo obrukao, navijači Đokovića mu to neće oprostiti (VIDEO)

08:00 | 10-11-2023

Tenis 0

Popularni Jutjuber Spidi (IShowSpeed) nije znao ko je Novak Đoković, pa se onda dodatno obrukao...

Novak Đoković
Printscreen

Novak Đoković bio je na dodeli "Zlatne lopte" i privukao je ogromnu pažnju. Pričao je i sa Lionelom Mesijem koji je dobio tu prestižnu nagradu, dodelio priznanje fudbalerki Aitani Bonmati. Tada je poznati Jutjuber Spidi (IShowSpeed) imao ispad, tačnije, žestoko se obrukao - nije znao ko je Novak. 

Nije prepoznao najboljeg tenisera svih vremena. Srbin je to iskoristio da se našali, pa mu je rekao da je on novi fudbaler Milana i da uskoro treba da zaigra za italijanski klub, u šta mu je on poverovao. Da tu ne bude kraj postarao se Spidi koji se potom ponovo obrukao, ovog puta pred svojima kamerama u prenosu. 

TO BI DELOVALO NELJUDSKI Argetinac komentarisao igre Alkaraza protiv Novaka: Dobro je što se Krlosu to dogodilo

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Recite zašto me je ovaj lik je*eno slagao, dva dana kasnije sam saznao da je najbolji teniser na svetu. Mislio sam da je Serena Vilijams najbolja. Čuo sam da je Novik Dikđovik najbolji. Ispade da je on. Upoznao sam ga, nisam se čak ni slikao sa njim. Zašto me ljudi troluju, zašto je morao da me troluje. Zašto nije rekao 'Ja sam Nikola Divađa, poznati teniser'. Razumete šta hoću da kažem - pričao je on povišenim tonom.

Ne samo da nije znao ko je najbolji teniser svih vremena, nego ni ime nije mogao da mu pogodi nekoliko dana kasnije... Nije u pitanju slovna greška, već brukanje. Dok se on bruka, Novak je stigao u Torino, saznao žreb za završni Masters i ide po novu titulu i "overu" prvog mesta.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading