NE, TO NIJE TAČNO Rune nije smeo da prihvati poređenje sa Đokovićem

08:23 | 13-11-2023

Tenis 0

Holger Rune bio je iskren posle poraza od Novaka Đokovića

Rune i Đoković
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Novak ga je pobedio, pa onda rekao da kad igra protiv Runea, kao da igra protiv ogledala.

- Ne. Naravno, prihvatam kompliment, ali ne verujem u to. Dobro je da te porede sa njim, on je jedan od najboljih tenisera na svetu. Fizički, osećao sam se dobro. Igrali smo tri sata i osećam to, ali verujem da je i kod njega tako. Bio je spreman da nastavi, ali do toga nije došlo. Ja sam pokušao da rasporedim svoju energiju na najbolji mogući način. Pokušao sam da je ne koristim nepotrebno, da ostanem smiren i igram tenis kako želim", rekao je Rune koji je poražen u duelu sa prvim reketom sveta na startu Završnog mastersa u Torinu.

Đoković je posle više od tri sata igre slavio u tri seta.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bio je to dobar meč. Obojica smo odlično počeli dobro na servisu. Uspeo sam da napravim brejk rano, ali mi je ubrzo uzvratio. U prvom setu smo bili izjednačeni. Mislim da sam imao šansu u drugom setu da dođem do 3:0, ali nisam. Uspeo je da se vrati, neizvestan set. Uspeo sam da uzmem drugi i unesem neizvesnost. Još jedna sjajna bitka sa Novakom.

DA LI STVARNO ŽELIŠ OVO? Novak Đoković nikada u karijeri nije dao čudniji autogram, Srbin ostao u šoku (VIDEO)

Nastavio je u istom ritmu.

- Imali smo sjajne mečeve. Nažalost, nisam uspeo da pobedim danas. Tako je kako je. Moram da idem napred, zadržim ono sa čime sam zadovoljan i popravim ono sa čime nisam. Mislim da je ovaj meč bio na višem nivou nego onaj u Parizu. Ponosan sam na to. Rezultat je sličan, Novak je sjajan igrač.

Upitan je i o odnosu sa novim trenerom Borisom Bekerom.

- Naš odnos je veoma dobar. Imam sjajnu podršku od svog tima. Oni su bili ključni u mojim pokušajima da se fokusiram na servis. Prvi servis je veoma važan protiv Novaka. Ako ga ne pogodiš, pritisak je na tebi. Teško je protiv Novaka jer on pokušava da igra na svoj način. Kao da je to bila borba od toga pod kojim uslovima ćemo igrati i on je pobedio - zaključio je Rune.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading