DANAC PROSTO NIJE MOGAO DA POVERUJE Holger Rune i dalje u čudu zbog onog što mu je Novak uradio u Torinu

18:00 | 14-11-2023

Tenis 0

Završni masters, ili "ATP finale", kako je zvaničan naziv teniskog takmičenja u Torinu, doneo je i jednu zanimljivu "zakasnelu" reakciju

Rune i Đoković
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Podsetimo, u grupi u kojoj se nalazi i Novak Đoković, u utorak su na startu 2. kola na teren izašli Holger Rune, koji je od Noleta izgubio posle prave drame, i Stefanos Cicipas, koji je takmičenje takođe započeo porazom, i to od domaćeg takmičara Janika Sinera.

A posle 13 minuta igre, i vođstva Danca od 2:1, Grk je saopštio da se ne oseća dovoljno dobro da bi mogao da nastavi da igra. 

I, dok je Cicipas imao vrlo emotivan nastup pred novinarima, koje je zanimalo zašto je predao meč, Rune je na terenu govorio kratko, ali prilično interesantno.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

DIJANA OTKRILA KAKO JE NOVAK KRŠTEN Noletova majka otvorila dušu u emotivnom razgovoru, pa progovorila o detaljima koje malo ko zna iz Đokovićevog života (VIDEO)

Najpre je istakao da mu je jako žao što je Cicipas morao da preda duel, ali da se "videlo još kod njegovih prvih servisa da nešto nije kako treba".

A onda je novinar TenisTV-a pitao Danaca koliko mu znači što je posle jako napornog meča sa Noletom proveo ovoga puta svega 13 minuta na terenu, te će odmoran dočekati 3. kolo (i duel sa Janikom Sinerom). 

Rune je rešio da na to pitanje odgovori kratkom pričom o Noletu:

- Znate... Nikada mi se pre u životu nije desilo da igram dobro, a izgubim. A ovoga puta je baš to bio slučaj. Igrao sam ne dobro, nego odlično, a izgubi. E, to vam samo govori koliko je dobar Novak Đoković! I to vam svedoči koliko morate da bude bolji nego što ste dotad bili da biste ga savladali - rekao je Holger Rune o duelu sa 36-godišnjim Srbinom.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading