MNOGIMA NEĆE BITI DOBRO Novak Đoković poslao poruku svetu tenisa, ono što je rekao šokiraće Alkaraza i drugove

07:06 | 20-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković nema nameru da stane, a to je otkrio posle osvajanja Završnog turnira u Parizu

Novak Đoković
AP Photo/Antonio Calanni

Đoković polako gleda ka sledećoj sezoni i najavljuje velike domete. Tačnije, zlatni slem (svi GS i OI).

- Mogu da osvojim sva četiri grend slema i zlato na Olimpijskim igrama. Ambicije se ne menjaju, imam želju, posvećenost, telo me odlično sluša, imam sjajan tim oko sebe, motivaciju za najveće turnire. Imam inspiraciju da idem dalje. Sledeće godine su tu i Olimpijske igre. Ne znam da li će sledeća da bude dobra kao ova, ali ću zadržati mentalitet.

Istakao je da posle Dejvis kupa sledi preko potreban odmor, ali ističe i to da će rivali sledeće godine biti opasniji.

Želim da provodim i vreme sa porodicom, to mi je važno. Imam neke razgovore sa sobom i ljudima oko sebe u vezi nastavka igranja tenisa, bez toga ne bih nastavio da se bavim tenisom - rekao je Nole i dodao:

- Što se tiče rivala, oni moraju da odigraju najbolji tenis da bi me pobedili. Što više dobijam, tako ta aura nepobedivosti raste. Janik je sjajan momak, zaslužuje svoj uspeh i mora da nastavi, na pravom je putu, nisam jedini koji smatra da može da osvoji slem i da bude prvi na svetu. Bio bih iznenađen da se to ne dogodi, ne znam koje godine i slično, Rune, Alkaras i on su sledeća velika trojka i nosiće ovaj sport u budućnosti. Ja ću se držati dokle god budem mogao.

 

Veliki je Novak Đoković...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading