ANA PROGOVORILA O DECI I SUPRUGU Otkrila šta Švajni najviše voli u Beogradu, ove detalje njihove privatnosti niste znali

16:40 | 21-11-2023

Tenis 0

Nekada prva teniserka sveta je od 2016. u braku sa čuvenim nemačkim fudbalerom

ana ivanović
Printscreen

Otkako se Ana Ivanović (36) povukla sa terena i odlučila da se posveti porodici, o njenom privatnom životu nema mnogo detalja. Sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom (39) ima tri sina, žive u velelepnoj vili u austrijskom gradiću Vestendorf, ali često dolaze i u Beograd.

Legenda minhenskog Bajerna obožava da gleda košarku, pa tako u društvu tasta Miroslava i šuraka Miloša često posećuje evroligaške utakmice Partizana u Beogradskoj areni. U slobodno vreme je i stručni konsultant na nemačkoj televizji "ARD".

- Iskreno, Basti toliko voli da dođe u Beograd i baš uživa ovde. Išao je na padel sa mojim bratom i nekad mi se čini da više uživa u Srbiji nego ja. Uvek sam na sto strana, a on nađe vreme i da popije kafu, da ode na padel, golf, utakmicu... Uvek me prvo nasmeje, a onda mi kaže samo "ali ti imaš problem sa organizacijom". Što je mnogo smešno, jer sam jako organizovana. Pokušavam da mu objasnim da previše stvari želim da stavim u jedan dan, ali on to ne razume - otkrila je Ana u podkastu "Alesto". 

Ona je dodala i da srpski zet najviš od svega voli fudbal, da su mu sva interesovanja vezana za to, ali da ne želi još uvek dublje da se upušta u tu priču. On je kao igrač bio prvak sveta sa Nemačkom 2014. godine, a pritom je osvojio i 19 klupskih trofeja, među kojima je i Liga šampiona 2013.

- On zaista voli fudbal i trenutno i radi kao analitičar na televiziji u Nemačkoj. To ga privlači i ima dara. Kad god je prognozirao neki rezultat, pogodio je, ima talenat. Guram ga, mislim da bi trebalo još više da se angažuje, ali on mi onda kaže "pusti me, ja bih da uživam sada malo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Nije tajna i da jedan od najpoznatijih sportskih parova voli da se opusti i u kafani, a i nedavno su uhvaćeni kako u našoj prestonici uživaju u čarima noćnog života.

- Basti ima i ovde prijatelje, uvek to lepo organizuje. Stvarno o Beogradu priča sve najbolje, mnogo voli naš mentalitet, kafane, muziku... Najsmešnije je kada odemo u kafanu, uvek hoće da naruči pesmu, a pošto nekada ne zna reči, onda traži "La Bamba", pa su mu i to nekoliko puta svirali - objasnila je Ana.

Što se tiče košarke, ta tema je posebno zastupljena u njihovom domu. Nemački as je letos imao i razloga za slavlje, jer je njegova reprezentacija pobedila Srbiju u finalu Mundobasketa u Manili.

- Basti je rekao da u drugom životu želi da igra u Beogradu. Stalno ponavlja "kakva atmosfera, kakva atmosfera". Poraz reprezentacije u finalu uvek teško pada, ali najteže je bilo što sam morala da ga slušam kako mi stalno govori da su oni bolji - kroz osmeh je rekla Ana.

NADAL MI JE TO PRIZNAO JOŠ DAVNO, A POGLEDAJTE NOVAKA Ana Ivanović se oglasila i prvi put progovorila o važnoj stvari koju joj je Rafa rekao

Šampionka Rolan Garosa iz 2008. objasnila je da ona i suprug nikada nisu imali problema zbog jezičke barijere.

- Na engleskom komuniciramo. Malo sam tek sad naučila nemački i polagala test D1, pa mi je tako bilo najlakše. Jedini je problem što kada hoćemo nešto da kažemo krišom, da nas deca ne razumeju, onda nemamo drugi jezik, a oni pričaju sva tri.

Iako već neko vreme nisu u svetu profesionalnih sportista, njihova popularnost širom sveta je i dalje orgomna. Baš zbog toga im se često i dešavalo da nekoliko puta dožive i neprijatne situacije, pogotovo kada je reč o paparacima.

- I dan-danas je sve to napadno, pogotovo zbog dece. Neki put je i previše. Nemam način da se odbranim od toga. Kada smo bili u Čikagu, primetili smo fotografa i moj tata je otišao do njega i rekao mu: "izvinite, molim vas, ovo je privatno vreme, šetamo, ispoštujte to". To je bilo pre nego što smo Basti i ja dobili sinove. Paparaco mu je odgovorio da je došao da napravi slike i da neće otići pre nego što završi s tim. Naglasio je "možete da šetate, da vas slikam ili ću vas juriti ceo dan. To su jedine dve opcije". Mi smo javne ličnosti, ali nije u redu kada ulaze u privatnost naše dece, jer mislim da imaju i zakonsko pravo da svoju privatnost štite do 18 godine. Nemam problem kada sam ja u pitanju - naglasila je Ana. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading