NAZVAO NOVAKA GLUPANOM Šokantan komentar uglednog lekara iz Italije posle Noletove titule u Torinu

17:40 | 21-11-2023

Tenis 0

Izjavu Roberta Burionija preneli su mnogobrojni italijanski mediji

Novak Đoković
AP Photo/Antonio Calanni

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković pre dva dana osvojio je titulu na Završnom mastersu u Torinu pobedom nad Janikom Sinerom iz Italije u dva seta, čime je došao do ukupno sedmog pehara u karijeri.

Time je ispisao istoriju, pošto je i zvanično pretekao Rodžera Federera, koji je ostao iza njega sa šest osvojenih trofeja na Završnim mastersima.

Međutim, to se nije dopalo baš svima, a očigledno ne uglednom italijanskom lekaru i profesoru na Univerzitetu u Milanu, Robertu Burioniju, koji je izneo skandalozan komentar o Đokoviću.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

RAFA SE NE MIRI SA NOVAKOVOM TITULOM Đoković osvojio rekordnu titulu na Završnom mastersu, a pogledajte šta Nadal radi (VIDEO)

Povod je bio taj što se Burioniju nije dopalo što Novak nije vakcinisan protiv kovida-19, a na kraju ga je nazvao "glupanom".

- Činjenice: 1) Đoković je jedan od najvećih šampiona svih vremena, čestitke!

2) Vakcina za kovid je bezbedna i efikasna čak iako neki glupani (niko nije isključen) kažu drugačije, a čak i pored tih glupana, vakcina je spasila na milione života.

3) Napred Siner! - napisao je Roberto Burioni i izazvao lavinu reakcija na društvenoj mreži "X".

Čak su i Italijani osudili komentar uglednog doktora i istakli da uopšte nije primereno to što je napisao i da apsolutno svako ima pravo izbora.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading