NJEGOV KOMENTAR SE MNOGIMA NEĆE DOPASTI Kirjos postao Novakov najveći prijatelj, pa ovo rekao posle bolnog poraza Đokovića

13:00 | 26-11-2023

Tenis 0

Australijski teniser predvideo je da će Srbija i Australija igrati u finalu Dejvis kupa

Novak Đoković
EPA/DANIEL PEREZ

Nik Kirjos već neko vreme ne igra na ATP turu zbog oporavka od povrede zgloba, pa „beli sport“ samo prati sa strane. On je tako ispratio i meč polufinala Dejvis kupa koji su odigrali Novak Đoković i Janik Siner u Malagi. 

Siner je u tri seta slavio sa 6:2, 2:6 i 7:5 i postao je tek drugi teniser koji je za dve nedelje dvaput pobedio Đokovića još od 2017. 

Pre šest godina je to učinio upravo Nik Kirjos, koji je bio bolji od Novaka u Indijan Velsu i Akapulku. Tim povodom se Nik i našalio posle bolnog poraza najvećeg tenisera svih vremena. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NIKO NE MOŽE DA POVERUJE U OVO Nestvarna fotografija osvanula na mrežama posle poraza Novaka i ispadanja Srbije sa Dejvis kupa (FOTO)

- Prilično dobro društvo, moram da priznam - kaže Kirjos na konstataciju da je jedini uz Sinera godinama unazad pobedio Novaka u kratkom roku dvaput. 

Siner je postao i prvi od Danila Medvedeva koji je pobedio Đokovića dvaput u istoj godini još od 2019, a ujedno je prvi koji ikada koji je spasao tri uzastopne meč lopte protiv Srbina i pobedio.

Đokovićev poraz je značio veću šansu da Italija prođe u polufinale Dejvis kupa, pošto su nakon toga dublovi rešavali pitanje konačnog pobednika. Miomir Kecmanović je obezbedio prvi poen za naš nacionalni tim pobedom nad Lorencom Musetijem u tri seta.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading