SRBIN GA SE PLAŠI Nekadašnji šampion Rolan Garosa ne vidi Novaka kao veliku pretnju Sineru, razbesneo Đokovićeve navijače

07:00 | 29-11-2023

Tenis 0

Adrijano Panata, bivši šampion Rolan Garosa, tvrdi da nema velike razlike između Novaka Đokovića i Janika Sinera

Novak Đoković
EPA/DANIEL PEREZ

Mladi Italijan je u rasponu od svega osam dana, dva puta pobedio Novaka Đokovića i to je dalo samopouzdanje Sineru da veruje da u 2024. može da ostvari još bolje rezultate. 

Iako ga je Novak pobedio u ATP Finalu u Torinu, Janik mu se revanširao u polufinalu Dejvis kupa između Srbije i Italije kada je spasao tri meč lopte i pobedio. 

Panata, koji je Rolan Garos osvojio 1976. godine, u intervjuu za Korijere delo Sport kaže da je Siner sada ozbiljan protivnik srpskom teniseru. 

NOVAK JE NAJVEĆI SVIH VREMENA Teniski svet je ovo čekao: Nadal priznao da je Srbin najbolji, a ovo je dokaz

-Sve što nedostaje su Rim i Pariz, onda smo uradili sve! Srećan sam, ne znam za reč zavist. Ja umirem, a Siner se rađa! - poručio je 73-godišnji Panata.

On je uveren da će brzo doći do smene generacija u svetskom tenisu.

- Janik je primer, on je na milimetar od Đokovića, igraju na ravnoj nozi. Spasti tri meč lopte protiv njega je dostignuće nad dostignućima. Sledeći put, Janik će biti u prednosti. Nole ga se plaši. Sa Janikom smo dobri bar deset godina, on je staložen i zreo - zaključio je Panata.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading