SINER ĆE POSTATI NOĆNA MORA ZA ĐOKOVIĆA Čuveni teniser razbesneo Novakove navijače, otpisao Srbina pre vremena

08:22 | 02-12-2023

Tenis 0

Adrijano Panata uveren da će Siner beležiti još dobrih rezultata protiv najboljeg na svetu

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Bivši italijanski teniseri grend slem šampion, Adrijano Panata, veruje da će Janik Siner pružati još bolje rezultate protiv Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta. 

Siner je tri puta igrao protiv Đokovića u intervalu manjem od mesec dana, dva puta na Završnom mastersu u Torinu i jednom na Dejvis kupu. Dva puta je Italijan uspeo da dođe do pobede.

NOVAK NEĆE DUGO ODMARATI Đoković već saznao ime protivnika u novoj sezoni, nikada se pre nisu sastali

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ako Siner pobedi Đokovića dva ili tri puta u 2024, postaće noćna mora za beogradskog šampiona i gurnuti ga ka povlačenju. Istorija nas uči da se sve ponavlja. Borg je prestao da igra pojavom Mekinroa, Mekinro se povukao kada je stigao Boris Beker - rekao je Panata.

Veruje da će Siner postati prvi teniser sveta.

- Da, naravno da hoće. U ‘novom tenisu’, kako ja to nazivam, verujem da će Siner postati najbolji igrač na svetu. Znam ga pomalo, ali pretpostavljam da će njegovo obrazovanje, njegova skromnost, odlučnost i jasne ideje dovesti ga do toga da bude apsolutni protagonista dugo vremena - poručio je Panata.

Panata je osvojio Rolan Garos 1976. On je jedini igrač koji je uspeo da na Rolan Garosu pobedi Bjorna Borga. Takođe, osvojio je i Dejvis kup 1976.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading