NOLE JE VEĆI ČOVEK NEGO TENISER Hamada Međedovića savladale emocije: Kakva je to gromada od čoveka...

13:51 | 06-12-2023

Tenis 0

Hamad Međedović oglasio se prvi put posle velikog uspeha i osvajanja turnira u Džedi

Hamad Međedović
EPA

Hamad Međedović (20) glavna je tema u svetu tenisa u poslednje vreme. Razlog je prost, titula koju je osvojio na "ATP NextGen" turniru gde je pobedio svoje vršnjake i novu generaciju "belog sporta". U finalu je srušio Artura Filsa (Francuska), 36. tenisera planete. Pokazao je svima da je pred njim svetla budućnost. 

Posle svega toga interesovanje je poraslo, dobio je "milion" zahteva za intervjue, razgovore, pa je odlučio da se oglasi putem TSS-a i da pošalje saopštenje.

- Posle ovog velikog uspeha, želim da se zahvalim svima vama koji ste me podržavali i bodrili na bilo koji način, hvala vam od srca. Iako većina vas nije mogla da bude na tribinama, ona topla ljudska briga i podrška do svakoga dođe kada je najpotrebnije. Ta energija pomaže i na terenu, gde nije dovoljna samo fizička spremnost, već i ona unutrašnja. Do mene je stigla ta vaša energija u najvažnijem trenutku - počeo je Hamad. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

I BEKER SE OGLASIO ZBOG MEĐEDOVIĆA Nemac video Novakovu izjavu, pa uradio ovo (FOTO)

Zahvalio se svima koji su bili uz njega i pmogli su mu. Prvo je spomenuo svoje roditelje ,sestre, brata i užu i širu porodicu. Onda se obratio i Novaku Đokoviću koji mu je mnogo pomogao u karijeri.

- Neizmernu zahvalnost i poštovanje upućujem svom prvom treneru Edisu, zatim velikom čoveku i treneru Boći Obradoviću. Mom teniskom uzoru Đokoviću, koji je veći čovek nego teniser. Onda možete da zamislite kakva je to gromada od čoveka kada je prvi reket sveta. Mom sadašnjem timu sa kojim radim, na čelu sa Viktorom Troickim čija mi saradnja mnogo znači, a ujedno smo ostvarili i najbolje rezultate.

Zahvalnost je uputio svim institucijama koje su mu pomogle i bile tu kada je bilo važno.

- Svaki sportski uspeh, pa tako i moj, utemeljen je na upornim i iscrpljujućim treninzima, ličnom odricanju. Neizbežan je i talenat ili Božiji dar, kako ga osećam, a neophodna je i sportska sreća koja je bila na mojoj strani. Svoju radost, sreću i uspeh delim sa svojim sugrađanima u Novom Pazaru, gde je moja duša, ali i u širokom krugu prijatelja, komšija i divnih ljudi koji su me prihvatili u Beogradu.

Nema mnogo vremena za slavlje. "Uspesi i radosti traju kratko, tako da odmah po povratku u Srbiju već su isplanirane nove pripreme i treninzi, pa nisam u prilici da odgovorim na mnogobrojne pozive i željene proslave. Hvala svima, nadam se da ću da budem u prilici da podelim svoju radost sa dragim ljudima i sugrađanima kako u Beogradu, tako i u svom rodnom Novom Pazaru - zaključio je Međedović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading