ŠPANAC OTVORIO DUŠU, POTPUNO ISKRENO PORUČIO OVO SVIMA Nadal progovorio o povratku na teren, emotivne reči Noletovog velikog rivala obilaze tenisku planetu (VIDEO)

14:11 | 06-12-2023

Tenis 0

Rafael Nadal pričao je o svemu kroz šta je prošao pre donošenja odluke o povratku na teren

Rafael Nadal
Printscreen

Rafael Nadal (37) vraća se na teren u Australiji. Igraće u Brizbejnu posle pauze od oko godinu dana. Poslednji meč odigrao je baš na Australijan openu. Prijavljen je za prvi grend slem sezone, mada španski mediji tvrde da još nije potvrdio učešće i da će od pripremnog turnira zavisiti. Želi da proveri stanje svog tela i kvalitet tenisa pre toga. 

U još jednom kratkom snimku koji je objavio na svojim društvenim mrežama ispričao je kroz šta je sve prošao u godini na izmaku. 

KAKO ĆE IZGLEDATI NADALOV POVRATAK? Rafa je u ponoru, ali jedna stvar ga štiti

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bila je ovo duga godina, prošao sam kroz mnogo faza, od pokušaja da se vratim i da igram na šljaci. Iz nedelje u nedelju je dolazilo novo razočarenje. Morao sam da odlučim, da prestanem i da tražim rešenje, a to rešenje je bila operacija. Od tog momenta krenuo je novi put, težak put. Uvek sam se nadao da ću se vratiti - počeo je Nadal. 

 

 

Španac ne postavlja sebi previsoke ciljeve.

- Imao sam mnogo sumnji, momenata kada je delovalo nemoguće da će doći ovaj trenutak. Zadržao sam nadu, nastavio da radim i smatram da sam spreman za povratak. Ne znam na koji nivo, ni šta mogu da očekujem, nemam ideju, ali mi to nije bitno. Srećan sam što se vraćam i i daću sve od sebe da se zabavljam na terenu i da se takmičim. Imao sam dobre nedelje, trenirao sam na nivou koji mi daje šansu da se takmičim, bilo je različitih faza, sada je vreme da se vratim i zaigram na turniru na kom sam igrao i ranije i koji mi je poznat. Znam da će biti teško, nadam se da ću biti spreman, nemam nikakve aspiracije osim toga da se takmičim - jasan je Nadal.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk sranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading